USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Києві автомобіль Савченко збив бабусю. Відео

13 Квітня 2017 12:26
Автомобіль, який належить позафракційному народному депутату Надії Савченко, збив бабусю на Троєщині в Києві.

Про це повідомляється на сторінці групи «Троєщина ВК».

Інтернет-користувачі повідомляють, що подія сталася в Деснянському районі на вулиці Теодора Драйзера, 4.

«Наша шановна Савченко, точніше її водій, збиває бабусю», – написали учасники соцгрупи. У коментарях користувачі повідомили, що пенсіонерки вивих ноги.

Як повідомляє ТСН, за кермом авто, яке збило бабусю, перебувала сестра Надії Савченко Віра.

Віра розповіла, що за кермом авто була вона. І під час маневру вона не побачила жінку, яка виходила з-за іншого автомобіля. Швидкість руху була мінімальною. «Я жінку не збивала, просто штовхнула», - запевнила Віра.

Постраждала поскаржилась на біль в коліні. Сестри дочекались швидкої та передали жінку лікарям. Далі Надія поїхала по своїх справах, а на місці події залишилась Віра.

Нині Віра залишається на місці пригоди, також на зв'язку з лікарями, аби дізнатись, яке лікування необхідно постраждалій.

Як стало відомо виданню з власних джерел, жінку доправили до лікарні швидкої допомоги, вона отримала незначні ушкодження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Так Показати IP 13 Квітня 2017 12:28
І ось і стали патріотичні сестри крутими сестрами.
Дієтолог Показати IP 13 Квітня 2017 14:47
Савченко варто було б поділитися секретом голодування з українцями які справді недоїдають. Дивлячись на те місце яким вона топче крісло у ВР, вірніше на його розміри, думаю це була б хороша ініціатива з її боку для злиденних українців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus