USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Савченко у СІЗО отримала документи для екстрадиції

28 Квітня 2016 09:29
Українська льотчиця Надія Савченко отримала пакет документів для екстрадиції в Україну і вже почала заповнювати папери.

Про це розповіла сестра льотчиці Віра Савченко після побачення, - повідомляє ТСН.

Документи видав начальник СІЗО в Новочеркаську, де утримують Надію.

"Вона зараз заповнює документи: заяву, біографічні дані та інше. Як сказав начальник в'язниці Калганов, вони необхідні для екстрадиції. Їй сказали, що ці документи згідно з процедурою необхідно заповнити для екстрадиції. Будемо сподіватися, що це так", - говорить Віра.

Савченко побоюється, що ці документи можуть бути використані для її етапування, оскільки на початку процесу її вже обманювали із заповненням документів.

Нагадаємо, Донецький міський суд Ростовської області РФ оголосив вирок українській льотчиці, народному депутату Надії Савченко, засудивши її до 22 років позбавлення волі.

Після цього, Москва і Київ домовилися про обмін незаконно утримуваної в РФ льотчиці Надії Савченко на двох російських ГРУшників, засуджених в Україні. Їх передадуть відбувати покарання на батьківщину синхронно до кінця травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus