USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві чоловік відкрив вогонь у тролейбусі під час втечі від поліцейських

5 Вересня 2018 21:32
У середу, 5 вересня, на зупинці громадського транспорту "Караваєві дачі" у Києві чоловік влаштував стрілянину в тролейбусі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва у Facebook.

Представники поліції повідомляють, що помітили у тролейбусі чоловіка, схожого на підозрюваного у скоєнні шахрайства. З їхніх слів, місяць тому в Голосіївському районі зловмисник облаштував псевдообмінник та через інтернет домовився про обмін 190 тисяч доларів США. Коли клієнт передав йому гроші – втік через запасний вихід.

"Правоохоронці підійшли до чоловіка, представилися і попросили надати документи для перевірки. У відповідь він різким рухом дістав зброю, вистрілив у вікно, через яке і намагався втекти", – розповіли у поліції.

Оперативники затримали зловмисника, у результаті цієї події ніхто з пасажирів тролейбуса не постраждав. Двоє правоохоронців отримали незначні ушкодження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ой Показати IP 5 Вересня 2018 21:47
Вкрав майже 5000000₴????і економив катаючись тролейбусом???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus