USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку в тролейбусі затисло пенсіонерку

24 Січня 2021 18:28
У луцькому тролейбусі дверима затисло жінку, пенсіонерка − впала.

Про це телефоном студії телеканалу «Аверс» повідомив свідок події, пише Конкурент.

Інцидент стався у Луцьку на зупинці поблизу школи № 5.

Із його слів, на зупинці двері затиснули пенсіонерку з палицею, а тролейбус рушив далі. Відтак жінка впала. Чоловік поцікавився у керівника Луцького підприємства електротранспорту Володимира Пуца, яке продовження цієї історії і чи будуть покарані винні.

«У нас кожна така ситуація – на контролі. У мене інформації щодо такого інциденту немає. Якщо можна, то вкажіть дату, номер тролейбуса. Такі випадки, коли люди травмуються, справді є. Ми їх без уваги не залишаємо. Реакція наша обов’язкова», – зазначив він.

Володимир Пуц пообіцяв розібратися щодо вказаної ситуації.

«Ми людей напризволяще не залишаємо», – наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
1234 Показати IP 24 Січня 2021 20:06
Це мало статись. Під час карантину водії чоловіки відносяться до пасажирів як до чогось не потрібного, дозволяють собі похабство. Особливо хто в ранці їде тролейсом 1 в 8 годин ранку від крз бачить водія психічно не врівноваженого який дозволяє собі кричати на пасажирів. Жінки водії це чемні водії і велике їм спасибі за перевезення.
до 1234 Показати IP 24 Січня 2021 22:22
Немає суттєвої різниці чи чоловік чи жінка за кермом тролейбуса. Вся проблема в тому, що вранці батьки не можуть сісти в тролейбус і завезти дітей в садок чи школу, бо пенсіонерам в той час потрібно кудись їхати.
Анонім до до 1234 Показати IP 25 Січня 2021 06:26
В Цей час далеко не одним пенсіонерам треба кудись їхати.
Водій Показати IP 25 Січня 2021 08:14
Таких водіїв треба гнати,і назавжди відсторонювати від обслуговуваня пасажирів. Він при*урок навіть в зеркало не дивиться.
абвг Показати IP 25 Січня 2021 09:15
Очевидно, що вона їхала в час-пік (близько 8-ї ранку). Погано, що не зажмурилася. Цих пенсіонерів, яким у найбільш навантажений час, коли всі поспішають на роботу, терміново кудись потрібно їхати з торбами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus