USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У київському озері знайшли зброю, з якої розстрілювали Майдан. ФОТО

14 Липня 2016 15:47
У Києві в одному з парків в озері знайшли зброю з якого беркутівці розстрілювали активістів Євромайдану.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Генпрокурор Юрій Луценко.

"Сьогодні силами Департаменту спецрозслідування Генеральної прокуратури провели обшуки в причетних до вивезення з Києва після кривавих розстрілів "Чорної сотні" "Беркута" і подальшого знищення їхньої зброї", - йдеться у повідомленні.

Зі слів Луценка, елементи снайперської гвинтівки, з якої вбивали майданівців, були знайдені на дні одного з озер столиці.

Знайдені в озері елементи снайперської гвинтівки (яку вся країна бачила в руках вбивці під Жовтневим палацом) і автоматів стане черговим доказом на судовому процесі", - додав він.





Також, на своїй сторінці голова постійної делегації України в ПАРЄ Володимир Ар'єв відзначив, що зброю порізали та заховали в Києві, так само як і інші автомати, з яких розстрілювали Небесну Сотню.



До слова, в коментарях до допису Юрія Луценка користувачі Фейсбуку звертають увагу на наявність монастиря московського патріархату поблизу озера, де знайшли зброю, та натякають на можливу причетність російських «паломників», які часто бувають у монастирі, до злочинів на Майдані.



Як зазначав у своєму інтерв’ю на Радіо Свобода народний депутат України Андрій Іллєнко, зв’язки, принаймні значної частини кліру Московського патріархату в Україні з відвертою російською п’ятою колоною очевидні. Наприклад, зазначає нардеп, «російський терорист Гіркін, який потім починав війну на Донбасі, то є його свідчення, які він публічно говорив, ця вся інформація є в інтернеті, під час подій на Майдані у 2014 році перебував в Україні і знаходився у Києво-Печерській лаврі, яка зараз контролюється Московським патріархатом».

Нагадаємо, в Україні триває так звана хресна хода православних Московського патріархату до Києва. Колони рушили з Почаївської лаври на заході (9 липня) і Святогірської (3 липня) – на сході України. За два тижні на День хрещення Київської Русі вони мають зустрітися у столиці держави.

З перших же днів хресної ходи навколо неї виникли скандали та звинувачення в сепаратизмі.

Хода МП стала темою для політичних суперечок, а керівництво країни вже очікує від неї дестабілізації та провокацій.

Варто зазначити, головний військовий прокурор Анатолій Матіос під час брифінгу, який транслював 112.ua, заявив, що прізвища людей, які стояли за приховуванням зброї, з якої розстрілювали активістів Майдану, здивують українське суспільство.

"Не повною мірою я знаю обставини. Ті події і ті повідомлення, які в подальшому буде озвучувати генеральний прокурор, приведуть частину суспільства в досить тривожний стан, оскільки ті прізвища людей, які сприяли укриттю цих знарядь вбивств, коли суспільство дізнається, хто до цього причетний, воно буде досить здивоване", - пояснив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Липня 2016 00:15
Самі сховали, самі знайшли.......,
132 Показати IP 15 Липня 2016 09:58
Знов!!!!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=fe_GHAZ0IXw

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus