USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Києві клініка репродуктивної медицини продавала немовлят за кордон

26 Квітня 2020 11:12
В одній із столичних клінік репродуктивної медицини організували незаконне переправлення немовлят за кордон. Новонароджених дітей вдавалося переправляти за кордон завдяки укладенню фіктивних шлюбів з українками.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції, передає 24 канал.

Учасники групи шукали іноземців, які виявили бажання народити дитину в Україні: при цьому вони забезпечували штучне запліднення за допомогою послуг донора і сурогатної матері. Інші учасники змови шукали жінок для оформлення фіктивних шлюбів та залучення до участі в сурогатних програмах.

Послуги посередників потенційним батькам за народження дитини в Україні обходилися у 50 тисяч доларів США: організація штучного запліднення за допомогою сурогатної матері – від 15 тисяч доларів, послуги з фіктивного одруження – від 1000 доларів.

В одному зі столичних будинків у різних квартирах знайшли п’ятьох немовлят, яких доглядали жінки. За це вони отримували від 500 до 1000 гривень за добу.
Наразі дітей доправили у спеціалізовані лікарні. Під час обшуків вилучили медичні довідки дітей, ноутбуки, мобільні телефони, гроші та документи.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 149 (Торгівля людьми). Слідчі дії тривають. Встановлюють всіх учасників незаконної схеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
так таки так Показати IP 26 Квітня 2020 12:28
Народ так уже нагрішив на цій Землі-що ковід 19 то лише ,,нахмурені брови,,! нація знищує сама себе своіми руками і діями....
Аноннім Показати IP 26 Квітня 2020 12:41
На юха так складно .вези сурогатну матір за кордон укладай шлюб за кордоном там народжуй розводься

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus