USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Києві палала АЗС: є постраждалі, наймолодшому – 17 років

9 Липня 2023 18:29
На лівому березі в Києві спалахнула пожежа на АЗС. Наразі відомо про трьох постраждалих.

«Наразі до гасіння залучено 30 працівників особового складу та п’ять одиниць техніки», – зазначено в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій, передає УНІАН.

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що медики госпіталізували двох постраждалих від пожежі на АЗС. Третього постраждалого оглядають і теж госпіталізують.

У патрульній поліції Києва поінформували, що через пожежу на АЗС перекрито рух Броварським проспектом від вулиці Братиславської до вулиці Будівельників. На цій ділянці патрульні забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху.

У поліції Києварозповіли, що пожежа виникла внаслідок удару легкової автівки в заправочну колонку. Вогонь повністю знищив будівлю й наземне обладнання АЗС та вісім легкових авто.

«У результаті події троє осіб, зокрема водій авто і пасажир, а також оператор автозаправної станції отримали опіки різного ступеня тяжкості. Їх госпіталізували. Поліцейські опитують свідків автопригоди та проводять першочергові слідчі дії. За попередніми даними, водій автомобіля «Ауді» 2002 року народження не впорався із керуванням та здійснив зіткнення із колонкою на автозаправній станції, у результаті чого сталося загорання. Наразі відомо про трьох потерпілих, зокрема це водій авто і пасажир 2006 року народження, а також оператор АЗС 1975 року народження», – поінформували в поліції Києва.

Як пізніше повідомив Кличко, пожежу на АЗС ліквідовано.

«Вогонь вирував на площі 1500 м кв. Рятувальники продовжують розвідку приміщень. Медики госпіталізували трьох постраждалих чоловіків. Наймолодшому – 17 років», – зазначив мер міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus