USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Києві підприємці перекрили рух вулицею біля Верховної Ради. Відео

14 Грудня 2021 15:21
У Києві підприємці перекрили рух вулицею Грушевського на ділянці дороги біля Верховної Ради України.

Як передає УНІАН, з самого ранку сьогодні в акції протесту ФОПів біля парламенту бере участь декілька сотень осіб.

Охорону будівлі парламенту увесь день було посилено.

Наразі переважна більшість мітингувальників перейшла з площі Конституції на проїжджу частину на вул. Грушевського.

Вони тримають прапори із назвами своїх організацій та свистять в дудки.

Водночас щільна стіна правоохоронців з декількох десятків осіб відмежовує мітингувальників від ділянки проїжджої частини, яка є поворотом з вулиці Грушевського на вулицю Шовковичну і навпаки.

Жодних активних дій мітингувальники не вчиняють. Проте вони час від часу запалюють піротехнічні засоби.
Протестувальники передали народному депутату від «Батьківщини» Андрію Ніколаєнку касовий апарат, який той закинув у сесійну залу парламенту. Через це в нардепа виник конфлікт зі співробітниками Управління державної охорони.

Згодом депутат у коментарі журналістам пояснив, що він виходив на вулицю до мітингувальників, які зібралися перед парламентом і які борються проти запровадження РРО – реєстраторів розрахункових операцій для фізосіб-підприємців.

«Вони передали мені касовий апарат, який просили, як символ, передати керівництву фракції «Слуга народу»... Я його ніс в зал, але чомусь мене зупинила охорона і почала пояснювати, що я не маю права цього зробити. По-перше, це не зброя, а заборонено проносити зброю. З іншого боку, я звик виконувати свої обіцянки: якщо я людям пообіцяв, що я це зроблю, – я зроблю», – сказав Ніколаєнко.
Нагадаємо, 1 грудня 2020 року Верховна Рада ухвалила закон, що передбачає відтермінування використання касових апаратів підприємцями на спрощеній системі оподаткування до 1 січня 2022 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Перемога Показати IP 14 Грудня 2021 15:44
Украина победила Молдову в борьбе за последнее место в Европе по внутреннему валовому продукту на душу населения. В связи с этой перемогой вспомнились недавние слова Вики Нуланд о том, что многие россияне мечтали бы жить так, как на Украине. Наверное, так оно и есть.
Нарратив Показати IP 15 Грудня 2021 00:59
Підприємці працюють зміцнюючи нашу країну платячи податки. А ці "зєльониє чєловєчки" працюють на зміцнення агресора. Здається призиденту до ср.ки раз він робить вигляд ніби його не стосується.
у. Показати IP 15 Грудня 2021 21:07
ну ну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus