USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У столиці презентували дві книги шрифтом Брайля, надруковані у Луцьку

21 Листопада 2016 09:00
Презентація перших книг, надрукованих Луцькою студією друку шрифтом Брайля «Braille Studio» та виданих за сприяння і партнерської допомоги ПрАТ «Волинська обласна друкарня», відбулася 18 листопада у Києві. Про це інформує координатор проекту – Віталій Ткачук.

Рельєфно-крапковим друком видали одразу дві книги: пригодницька повість Надії Гуменюк «Літо з амазонками» і збірка «Волонтери. Мобілізація добра», упорядкована Іреною Карпою.



У затишній залі зібралися журналісти, видавці, незрячі читачі, відомі письменники, серед яких й авторки збірки «Волонтери»: Ірина Славінська, Галина Шиян, Катерина Бабкіна. Вони із задоволенням розглядали велитенські брайлівські книжки з «білими» сторінками, читали уривки зі своїх оповідань, що увійшли до збірки, та розповідали цікаві історії. Завітала до нас й маленька читачка – дев'ятирічна Сашенька Колесник, яка першою взяла до рук книгу Надії Гуменюк «Літо з амазонками». Дівчинка зачитала невеличкий уривочок з цієї повісті і отримала книжки у подарунок. Свого захоплення від свіженьких книжок не стримувала не лише дитина, але й дорослі...



"Ми дякуємо всім, хто долучився до створення студії друку шрифтом Брайля «Braille Studio». Ми не приховуємо, що до різдвяних свят на малечу чекатиме чудовий подарунок: нова книжечка, видрукувана шрифтом Брайля, «Івасикове Різдво» Мар'яни Фляк.



Нам дуже потрібна справжня «мобілізація добра», тому щиро просимо вашої подальшої підтримки соціального проекту «Braille Studio» та допомоги у пошуку коштів на придбання необхідного високовартісного обладнання для організації ефективної поточної роботи унікальної друкарні, яка має працювати для всієї України. Також запрошуємо авторів, видавців і просто креативних людей до спільних проектів і плідної співпраці", - звертаються до волинян представники Луцької студії друку.



Контактні особи проекту:

Віталій Ткачук, тел. – 050-223-22-64, e-mail: [email protected]

Юлія Сачук, тел. – 063 443 29 32, e-mail: [email protected]

https://www.facebook.com/BrailleStudio.ua/?fref=ts

http://gud.org.ua/­proekti-organizaciї/­braille-studio/
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus