USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Києві створили гігантський лабіринт у формі Тризуба

18 Липня 2016 09:15
Велетенський лабіринт з кукурудзи, площею понад 40 тисяч квадратних метрів, створили у Києві.

Поблизу аеропорту «Жуляни» з’явився лабіринт, довжина якого складає 6216 метрів, а площа – 4 гектари.

Це новий рекорд України, більших лабіринтів поки немає, - повідомляє Громадське.Україна.

Відео: Агропарк «Кукулабія»

Агропарк "Кукулабія на Столичному" займає площу близько 100 тисяч квадратних метрів. Його родзинка - лабіринт у кукурудзяному полі у вигляді малюнка Великого Герба України та напису “Україна єдина”, який добре проглядається з висоти (агропарк розташований недалеко від аеропорту «Київ», і малюнок на полі видно з ілюмінаторів літаків).

У лабіринті відвідувачі будуть проходити квести: шукати відповіді на питання, розташовані в різних точках лабіринту, щоб визначити кодове слово.

Крім того гостей «Кукулабії» чекають багато аттракціонів, арт-город "ОгоРодина", дитячі майданчики, зона відпочинку з гамаками в лісі, зона для пікніка, фуд-корт та креативні інсталяції від партнерів проекту.

У агропарку проводитимуться практичні та освітні майстер-класи для школярів і студентів, фестивалі, тімбілдинги і квест-змагання для компаній. В рамках програми соціальної відповідальності бізнесу організатори будуть привозити в парк для безкоштовного відпочинку дітей з дитячих будинків та дітей з внутрішньо переміщених сімей із зони АТО.

«Кукулабія» є першим у своєму роді агропарком в Україні. Наша мета — популяризувати сільське господарство та прищеплювати любов до землі, у першу чергу серед дітей. Відвідувачі парку зможуть душевно відпочити, наче за містом, ознайомитися з вирощуванням кукурудзи та овочів й особисто взяти в цьому участь.

Міські діти на практиці дізнаються, що огірки та помідори ростуть не в супермаркеті, а на грядках. У захваті будуть також і батьки, в яких раніше не було можливості попрацювати на землі та виростити щось самостійно. Більше того, неймовірні враження чекають на відвідувачів від участі у квесті в кукурудзяному лабіринті», — розповідає автор та керівник проекту «Кукулабія» Анатолій Циркун.

Успішність проекту, зі слів автора, підкреслює шалена реакція прихильників “Русского міра” в соцмережах, яких страшенно сердить вид величезного українського герба на зеленому полі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus