USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Києві судитимуть двох юнаків за вбивство волинянина Артема Іуса

9 Серпня 2019 17:24
У столиці двоє зловмисників постануть перед судом за вбивство студента-волинянина Артема Іуса.

Про це УНН повідомили у пресслужбі прокуратури міста Києва.

«За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 9 завершено розслідування стосовно двох зловмисників, причетних до смерті студента НАУ», – йдеться в повідомленні.

Злочин стався на початку квітня цього року, в одному із нічних клубів на Шулявці. Між молодиками виник конфлікт, який переріс у бійку. В результаті один із зловмисників наніс потерпілому 10 ножових поранень. З місця вчинення злочину правопорушники втекли.

Смерть 21-річного студента настала від множинних колото-різаних поранень правої сідниці та стегна з ушкодженням магістральних судин.

За наслідками проведення розшукових дій нападника, який наносив ножові поранення, було встановлено та затримано. Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі він перебуває під вартою.

У ході подальшого слідства була надана правова оцінка і діям його приятеля. 18-річному молодику оголошено підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України.

На сьогодні досудове слідство у кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт відносно зловмисників буде направлено до Солом’янського районного суду м. Києва для розгляду по суті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бульба Показати IP 9 Серпня 2019 20:01
Це той випадок коли мене розриває від змішаних почуттів злості!!!! Бог говорить пробачати навіть ворогам!! Але як пробачити нелюдям??? Якщо не буде справедливості у покаранні!!! Я гарантую бус шин!!! Готуйте сірники небайдужі!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus