USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Співучаснику вбивства волинянина Артема Іуса оголосили підозру

23 Серпня 2019 18:32
Сьогодні у Києві пройшло чергове засідання суду у справі вбивства волинянина Артема Іуса. Одному із вбивць продовжили запобіжний захід у виді тримання під вартою ще на один місяць, його співучаснику оголосили підозру.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив блогер Олександр Барабошко.

«Сьогодні був черговий суд над одним із вбивць, свободівцем, членом ВГО «Сокіл» – Андрієм Дудкою.

Адвокати наводять все нові аргументи або скоріше видумки, що Дудка не переховувався на Волині, що там просто в Туріському районі зв’язку немає і тому його ніхто не міг знайти. Додали позитивну характеристику.

На щастя закон був на боці справедливості і запобіжний захід у виді тримання під вартою продовжено ще на один місяць, до 26 вересня, без права внесення застави. Досудове слідство триває.

Зараз прокуратура вже встановила особу ще одного співучасника злочину. Це 18-річний Богдан Шевченко. Йому поки оголошено підозру за ч. 4 ст. 296 КК України. (Від 3 до 7 років позбавлення волі). Наразі Шевченко на волі», – пише Барабошко.

Також блогер зауважив, що суспільний резонанс допомагає справедливому розслідуванню. «Студенти, друзі і просто не байдужі відвідують кожне засідання суду. Дякую за поширення, буду і надалі інформувати вас».

Нагадаємо, що Артема Іуса знайшли у вбиральні з ножовими пораненнями. Столичні правоохоронці розшукували осіб, причетних до поранення студента з Локач. Син Локачинського селищного голови Богдана Іуса Артем помер після тривалої боротьби за життя.

Пізніше, судили активістів ВГО «Сокіл», які вбили Артема. Блогер Олександр Барабошко писав, «Справу можуть зажувати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 23 Серпня 2019 19:06
Нацики малолітні!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus