USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Києві вбили російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка

29 Травня 2018 22:09
Невідомі стріляли в спину російського журналіста Аркадія Бабченка в його будинку. Від отриманих поранень він помер у кареті швидкої допомоги.

Про це Українській правді повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало.

«Надзвичайна подія сталася в Дніпровському районі. Дружина була у ванній кімнаті. Вона почула удари, вийшла і побачила чоловіка до крові. Викликала швидку, його забрали, він помер в кареті швидкої допомоги. На місці працює слідчо-оперативна група, керівництво з'ясовує обставини », - розповів представник Нацполіції Ярослав Тракало.

Аркадій Бабченко залишив Росію кілька років тому, був відомий своїми критичними поглядами на російську владу. Працював провідним на каналі ATR.

P. S. Під час брифінгу 30 травня глава СБУ Василь Грицак оголосив, що смерть російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка інсценували. Це була cпецоперація. Насправді Аркадій Бабченко не помер в результаті замаху та з'явився перед журналістами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ Показати IP 29 Травня 2018 22:14
Я в шоцi.Як страшно жить
Степан (Крымчанин) Показати IP 29 Травня 2018 22:56
Дограються... фактично це casus belli

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus