USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Журналіст Аркадій Бабченко живий

30 Травня 2018 17:41
Журналіст Аркадій Бабченко не помер в результаті замаху - Бабченко з'явився перед журналістами.

Вбивство Бабченка насправді планувалося, однак історія від 29 травня була інсценуванням, повідомляє 112 канал.

В СБУ також заявили про затримання підозрюваного в підготовці замаху на журналіста. СБУ провела спецоперацію з максимальним захистом. Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив голова Служби безпеки України Василь Грицак.

"Я мав би принести співчуття родині, але я навпаки хочу привітати... Я хочу привітати Аркадія Бабченка з третім днем народження", - сказав Грицак. В СБУ повідомили, що вбивство російського журналіста Аркадія Бабченка у Києві замовили російські спецслужби. Для вбивства був завербований громадянин України. Сьогодні він був затриманий.

Голова СБУ розповів, що службою було встановлено, що готування до теракту щодо громадянина РФ Бабченка є лише одним елементом операції російських спецслужб, яка спрямована на фізичне знищення громадян РФ, які через свої політичні переконання змушені покинути територію РФ, проживати як на території України, а також в інших країнах ЄС і не тільки.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВБИВСТВО АРКАДІЯ БАБЧЕНКА: ПОДРОБИЦІ, ВЕРСІЇ СЛІДСТВА І РЕАКЦІЯ СВІТУ

"Нами задокументовано, що для реалізації цього цинічного плану спецслужбами РФ був завербований громадянин України, я сьогодні назву початкову літеру його прізвища – "Г", який отримав завдання знайти за грошову винагороду виконавців цього зухвалого убивства. На виконання завдання російських спецслужб громадянин "Г" запропонував своєму знайомому із числа колишніх атовців за грошову винагороду в 30 тисяч доларів здійснити теракт, - убивство російського журналіста Аркадія Бабченка", - зазначив Грицак.

Раніше повідомлялося, що відомого російського журналіста, військового кореспондента і письменника Аркадія Бабченка застрелили на порозі квартири в будинку, де він жив (Дніпровський район Києва) ввечері 29 травня.

Під час брифінгу 30 травня глава СБУ Василь Грицак оголосив, що смерть російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка інсценували. Це була спецоперація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
АНАТОЛЬ_ Показати IP 30 Травня 2018 17:47
З смiху можна всц*тися.
Корiнний лучанин Показати IP 30 Травня 2018 18:13
Цi воiни вже не знают як свою значимiсть пiдняти.
Всезнайко Показати IP 30 Травня 2018 18:25
Схоже на англійський сценарій "отруєння" Скрипаля...
Пасажир Показати IP 30 Травня 2018 19:52
Пранк від СБУ
123 Показати IP 30 Травня 2018 20:00
А куди я тепер вінок подіну?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus