USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Києві від COVID-19 померла жінка, яка два тижні лікувалася телефоном

20 Листопада 2020 10:16
Коронавірус у Києві забрав життя жінки, яка лікувалася вдома. Хвора на COVID-19 отримувала консультації лікаря і призначення телефоном.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив лікар-інфекціоніст Київської міської клінічної лікарні № 4 Євген Дубровський, передає ТСН.

«Минуле чергування в мене було дуже сумне. Воно не просто було важке, адже вже давно немає легких чергувань. Але попри страшенну втому ще й довелось через себе пропускати кричущий біль та сум рідних. У мене померла пацієнтка. Померла за декілька годин. Бо врятувати її було вже неможливо. Адже час був згаяний...», – написав лікар.

За його словами, хвора два тижні лікувалася вдома. «Два тижні, кожного дня лихоманка 39. Жодного разу лікар не бачив за цей період хвору. Лише декілька консультацій по телефону. Стандартних. Таких, як кажуть майже всім. Знову три антибіотика. І знову надважкий стан – сатурація при поступленні 51%. І летальний випадок. Винних не хочу шукати, адже вони є з багатьох сторін. Вся система надання допомоги – єдина велика проблема», – зазначив Євген Дубровський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Жанін Показати IP 20 Листопада 2020 10:33
Нікогда такого нє била і вот апять
Айфон Показати IP 20 Листопада 2020 10:44
Якщо телефон китайський, то ясно. З ковідного фонду треба лярд для випуску власного гаджета.
Катя Показати IP 20 Листопада 2020 13:58
Ото вже новина, щодня люди вмирають, а в нас не так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus