USD 39.80 40.08
  • USD 39.80 40.08
  • EUR 39.80 40.08
  • PLN 9.85 10.00

У Києво-Печерській лаврі на коронавірус перевіряють ще 32 священників

16 Квітня 2020 20:09
У 32 служителів Києво-Печерської лаври взяли зразки на тестування на коронавірус.

Про це під час брифінгу сказав мер Києва Віталій Кличко, повідомляє Укрінформ.

«У Києво-Печерській лаврі, яку закрили на карантин, тривають протиепідемічні заходи. Також медики контролюють стан хворих з легкою формою вірусу, які лікуються на самоізоляції на території лаври. Усіх служителів оглядають щодня. За необхідності – госпіталізують. Вчора відібрали ще 32 зразки на тестування, і відправили їх в лабораторію. Результати тестів мають бути сьогодні», – сказав Кличко.

Як повідомлялося, 13 квітня мер Києва Віталій Кличко заявив, що Києво-Печерська лавра за рішенням комісії з надзвичайних ситуацій столиці закривається на карантин.

Кличко 15 квітня зазначив, що за минулу добу зареєстровано ще один випадок захворювання на коронавірус у Києво-Печерській лаврі, та три – в Іонінському монастирі. За його даними, загальна кількість хворих на коронавірус священнослужителів у лаврі становить близько 90 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 16 Квітня 2020 20:46
Звісно, не варто злорадствувати по цьому приводу, але ж трясця їх матері! Невже уроки Ірану, де люди всупереч карантину йшли до храмів, та ялозили різного роду святині, а потім масово почали хворіти зовсім нічому не вчить? Також вставлю невеличку ремарку. Люди, прошу, подумайте двічі перед тим, як іти до храму на Великдень! Посидьте вдома, не сприяйте поширенню вірусу, не наражайте на небезпеку себе, та своїх близьких!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus