USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Ліберії вибух цистерни з паливом забрав життя понад 40 людей

29 Грудня 2023 14:30
Понад 40 людей загинули після аварії та вибуху цистерни з паливом у центральній Ліберії.

Про це пише BBC, передає Суспільне.

Цистерна перекинулася на дорозі в місті Тотота. За словами очевидців, вона спалахнула незабаром після того, як люди кинулися на місце, щоб зачерпнути паливо з цистерни.

Серед загиблих була вагітна жінка, а деякі тіла були спалені дотла, сказав доктор Кейт додавши, що після катастрофи понад 83 людини були госпіталізовані з травмами. Пацієнти з більш серйозними травмами були переведені до столичних лікарень для лікування. Причина аварії невідома.

Читати ще: Через сильний шторм в Австралії загинуло щонайменше девʼятеро людей

На відео у соцмережах видно, що після того, як цистерна перекинулася, навколо неї зібралася велика кількість людей, у тому числі діти. У деяких були відра та каністри.

Президент Ліберії Джордж Веа висловив свої співчуття сім’ям загиблих, заявивши, що він вважає зображення трагедії «глибоко тривожними», повідомляє його офіс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus