USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У лісгоспі на Волині виростили близько мільйона сіянців сосни

27 Вересня 2016 19:59
Близько мільйона сіянців сосни виростили у Державному підприємстві «Городоцьке лісове господарство», повідомила прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Цього місяця у ДП «Городоцьке ЛГ» розпочалась осіння інвентаризація. Це – облік сіянців на тимчасових лісових розсадниках, визначення приживлюваності лісових культур 1-3 років вирощування, атестація завершених лісокультурних об’єктів, переведення лісових культур, ділянок, що відновились господарсько цінними породами шляхом природного відновлення, та площ із проведеними заходами із сприянням природному відновленню лісу.

Під час проведення інвентаризації садивного матеріалу в розсадниках встановлюється фактична наявність сіянців за породами, їх вік і якість.

Садивний матеріал, який навесні 2017 року стане важливим фактором у забезпеченні успішного проведення лісокультурної кампанії, цього року виростили із хорошими якісними показниками.

Зокрема сіянців сосни звичайної лісництвами лісгоспу виростили близько мільйона, що повністю забезпечить потреби лісгоспу у власному садивному матеріалі для посадки лісових культур та сприяння природному відновленню весною 2017 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus