USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У лісопосадці поблизу Брища виявили викиди газу зі сміттєзвалища

30 Січня 2019 11:01
До депутатів міської ради звернулися мешканці села Брище, мовляв, у лісопосадці, що неподалік села, виявили трубу дегазації сміттєзвалища.

Про це стало відомо сьогодні, 30 січня, під час пленарного засідання 52-ї сесії Луцької міської ради.

Як повідомив перед початком сесії депутат Луцької міської ради Павло Данильчук, не так давно луцькі обранці громади проголосували за ініціативу встановлення труби дегазації неподалік від сміттєвого полігону у Брищі. Однак, зі слів депутата, учора до нього звернулися місцеві мешканці, які виявили трубу дегазації, що веде в лісопосадку неподалік села.

«У лісопосадці виявили викиди газу, що йдуть і на село», - зазначив Данильчук.

Він запропонував створити робочу групу, виїхати на місце, де виявили порушення екологічних норм для того, аби виявити саму проблему і, власне, її винуватця.

«Це слушна пропозиція», - підтримав депутата секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Тому таку ініціативу в цілому підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дмитро Показати IP 30 Січня 2019 21:54
Вже без вас іниціаторів все оглянули на місці і акти склали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus