USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У «Лісовій пісні» планують розширити базу для реабілітації учасників АТО

13 Листопада 2017 15:57
У санаторії “Лісова пісня”, розташованому на березі озера Пісочне Шацького району, планують розширити можливості медико-психологічної реабілітації учасників АТО та їх родин, потерпілих та ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС та ветеранів війни в Афганістані.

Про це повідомляє ВРД НСТУ.

Члени громадської ради при облдержадміністрації вивчали таку можливість, ознайомившись із можливостями санаторію, який незабаром відзначить півстолітній ювілей.

Як заявив голова ГС “Спілка воїнів АТО Волині” Олександр Серватович, він не бачить сенсу відправляти за межі області кошти, що виділяє держава для реабілітації та лікування побратимів. На його думку, їх краще інвестувати в розвиток волинських санаторіїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus