USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Любешівській громаді відкрили Дія.Центр

12 Лютого 2024 20:19
У селищі Любешів Камінь-Каширського району відкрили сучасний та безбар’єрний центр надання адміністративних послуг – Дія.Центр. Понад тридцять тисяч мешканців громади отримуватимуть тут 312 державних послуг.

Про це повідомили у Волинській ОВА.

«Обласна військова адміністрація та Міністерство цифрової трансформації України прагнуть через технології і цифровізацію зробити послуги максимально зручними та простими. Впевнені, що відкриття Дія.Центру значно поліпшить життя населення та сприятиме цифровому розвитку громади, – зазначила заступниця голови ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Вікторія Левчук. – В області вже функціонують сім Дія.Центрів, у планах – активне розширення їх мережі».

Читати ще: Волинь – у трійці лідерів за кількістю Дія. Центрів, що функціонують

У ЦНАПі обладнано місце для самообслуговування, зону очікування, дитячий куточок, кімнату персоналу, робочі місця для персоналу та місце, де можна оцінити якість обслуговування.
Також центр оснащений сонячними панелями, що забезпечують безперебійну роботу установи за відсутності електропостачання.

Важливою умовою відкриття Дія.Центру є дотримання вимог безбар’єрності та доступності усіх категорій населення. Тому для людей з особливими потребами передбачено окремий санвузол, пандус, інформаційні та навігаційні таблички шрифтом Брайля. Крім того, у ЦНАПі є мобільна валіза, завдяки якій виїзний адміністратор обслуговуватиме маломобільні групи населення.
Читати ще:У селищі на Ковельщині – новий сучасний ЦНАП

«Відкриття Дія.Центру є визначальною подією для нашого селища. Дія.Центр – це найперше про людей, їхні потреби та задоволення запитів. Це цифровізація, яка доступна кожному, нові знання та нові горизонти», – зазначив Любешівський селищний голова Олег Кух.
Проєкт реалізовано за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Волинської обласної державної адміністрації та швейцарсько-української Програми EGAP, що її виконує Фонд Східна Європа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Яничари Показати IP 12 Лютого 2024 20:25
Людолови

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus