USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Любешівській ЦРЛ встановили нове обладнання на суму понад 700 тисяч

28 Вересня 2018 07:40
За сприяння Ірини Констанкевич із фонду соціально-економічного розвитку у Любешівському районі встановили флюорограф на суму понад 700 тисяч гривень та інше не менш важливе медичне обладнання. Новий флюорограф чекали понад 30 років.

Про це повідомляється на сайті народного депутата.

Головний лікар медичного закладу Богдан Іванів наголосив, що придбання флюорографа для лікарні було вкрай необхідним, адже кількість хворих надзвичайно багато, а завдяки сучасному обладнанню вдається уникнути серйозних ускладнень.

«Саме завдяки підтримці Ірини Мирославівни нам вдається вирішувати найбільш проблемні питання – це і придбання флюорографа, моноферментного аналізатора, а також багато із діагностичного та лікувального обладнання», - розповідає головний лікар Любешівської центральної районної лікарні Богдан Іванів.

Також Ірина Констанкевич зустрілася з колективом закладу. Тут і досвідчені фахівці, і молодий перспективний персонал: говорили і про виїзні прийоми лікарів, які після Ківерцівського району запроваджують і на Любешівщині з ініціативи нардепа, і про проблеми в медицині на рівні держави після старту реформи.

Найперше Ірина Констанкевич подякувала колективу лікарні за підтримку проекту «Здоров'я – кожному мешканцю села», де виїзні медичні бригади обстежують людей у найвіддаленіших селах Любешівського району.

«Любешівська районна лікарня має велику кількість пацієнтів і потрібна людям. Придбання такого обладнання як флюорограф виправдане, бо обстеження на ньому проходить майже тисяча людей у місяць мають можливість проходити огляди на сучасному обладнанні», - розповідає Ірина Констанкевич.

Також у лікарні є проблеми із нестабільною напругою, через яку може вийти з ладу найсучасніше медичне обладнання, Ірина Констанкевич пообіцяла надати необхідну підтримку у вирішенні цього питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus