USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Любомлі без ліцензії продавали алкоголь та білоруські цигарки

7 Грудня 2021 22:23
У Любомлі продавали алкоголь та цигарки без ліцензії.

Про це інформує ГУ ДПС у Волинській області.

Під час проведення фактичної перевірки у суб’єкта господарювання міста Любомля встановлено реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів без відповідних ліцензій та без марок акцизного податку встановленого зразка, чим порушено вимоги Закону України від 19.12.1995р. № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах та пального».

Крім того, податківці встановили порушення ведення обліку товарних запасів, тобто вимог п. 12. ст. 3 Закону України №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями.

Під час перевірки працівники Нацполіції вилучили п’ять дерев’яних бочок (ємкістю 5 літрів) з алкогольними напоями та кранами для їх відпуску (наливу), 18 пляшок алкогольних напоїв, 178 пляшок пива та тютюнові вироби без марок акцизного податку в кількості 15 пачок, виробництва Республіки Білорусь.

Орієнтовна сума штрафних фінансових санкцій за результатами проведеної фактичної перевірки складає 54 тис. гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Маргарита Показати IP 8 Грудня 2021 00:07
Це Юра бзДець торгував вже на протязі вісьми років

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus