USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Ліверпулі до Євробачення встановили «співочих солов’їв»

2 Травня 2023 00:20
До пісенного конкурсу Євробачення у середмісті Ліверпуля у рамках проєкту «Soloveiko Songbirds» встановили 12 великих співочих солов'їв, які представляють різні регіони України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Visit Liverpul.

Співочі птахи утворили стежку, якою відвідувачі зможуть гуляти впродовж двох тижнів фестивалю.

Соловейків можна переглядати у будь-якому порядку, тож охочі можуть створити власний маршрут центром міста. Пташки будуть підсвічені з 10.00 до 21.00 з 1 до 14 травня. Розташування соловейків можна знайти за посиланням.

Читати ще: У фіналі Євробачення-2023 виступатимуть п’ятеро українських запрошених артистів

Нагадаємо, пісенний конкурс «Євробачення-2023» пройде у Ліверпулі після того, як Україна, яка перемогла на конкурсі 2022 року з піснею Stefania гурту Kalush Orchestra, не змогла задовольнити вимоги щодо проведення конкурсу через безпекові побоювання, викликані російським вторгненням.

Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, а фінал – 13 травня. Україну на конкурсі представлятиме гурт TVORCHI з піснею Heart of Steel.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus