USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.80 9.93

У ЛНТУ розробили дизайн логотипа для Луцької стоматполіклініки

20 Грудня 2023 17:06
Студенти другого, третього та четвертого курсів факультету архітектури, будівництва та дизайну ЛНТУ взяли участь у конкурсі на розробку дизайну логотипу для Луцької стоматполіклініки. Понад 25 студентів упродовж місяця надсилали свої роботи на розгляд керівництву закладу.

Головна мета конкурсу – підтримати молодих, креативних дизайнерів-студентів і дати можливість їм втілити свій перший проєкт в життя разом з комунальним закладом міста. Ідею найуспішнішого проєкту розробила другокурсниця факультету Ольга Зданевич. Дівчина зуміла поєднати у роботі, як стоматологію, так і символіку міста.

«В своїй роботі я обрала кольори міста, які притаманні нашій Луцькій міській раді – білий, червоний та жовтий, в цих кольорах зробила зуб і поєднала його із половинкою Луцького замку. Так народився логотип стоматології твого міста, тобто клініки Луцька, яку зможуть впізнати за брендом із нашим Луцьким замком», – зазначила Ольга Зданевич

За словами директорки КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» Любові Яковчук, перемогла креативність та інноваційний підхід до реалізації ідеї з логотипом.

Читати ще: «Хочемо зламати систему, напрацьовану роками», – директорка Луцької стоматполіклініки. Інтерв’ю

«Попередньо ми звертались до однієї агенції, яка розробляє логотипи, однак представлена робота дизайнерів не була втілена як належить, саме тому вирішили дати шанс на реалізацію логотипу молодим креативним студентам, які нададуть своє бачення логотипу поліклініки. Окрім цього ми хотіли підтримати майбутнє наших студентів-дизайнерів. Як на мене цей дизайн лого із зубом правильної форми та продовженням вежі нашого замку буде впізнаваним і обов’язково з’явиться в оформленні нашого закладу. Дякую усім студентам факультету архітектури, будівництва та дизайну ЛНТУ за реалізацію нашого логотипу, за яким місто впізнаватиме стоматологію у соціальних мережах і на сайті», – розповіла Любов Яковчук.

Читати ще: Стоматологія твого міста: якою має бути сучасна Луцька стоматполіклініка

Переможниці конкурсу, а це другокурсниця Ольга Зданевич та четвертокурсниця Даша Рубаха отримали від стоматполіклініки на умовах договору винагороду за виконану роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Макар Показати IP 20 Грудня 2023 19:17
Тільки в мене дивні асоціації з тим зубом?
Луч Показати IP 20 Грудня 2023 20:03
Хтось заліз в замок.
Упс до Луч Показати IP 20 Грудня 2023 20:40
не проліз.застряг))) як вініпух
Луч до Упс Показати IP 20 Грудня 2023 22:58
+)))
Нострадамус Показати IP 20 Грудня 2023 23:10
В стоматологii головне - логотип...
Луцьк Показати IP 21 Грудня 2023 10:03
які ви всі злі… заздрісні що не можете краще. Чому так у нас? Подивіться на себе збоку скільки у вас всередині бруду і злості. Жах… в стоматології важливе все, а вам важливе лише ваше жахливе нутро.
нічого собі Показати IP 21 Грудня 2023 10:49
Це студент 4 курсу? тобто його випустять і він буде мати диплом дизайнера. ))))
До Луцька Показати IP 21 Грудня 2023 12:46
Знаєте, у людей є очі які можуть розумно розібратися в мистецтві, навіть у незначному логотипі... Погодьтесь, цей логотип є невдалий, студентка тут ні до чого, студенкою керував викладач, тож, честь і похвала виклачу.
Ігор Показати IP 21 Грудня 2023 21:03
Цікаво яким би був логотип для проктологів від дизайнерів ЛНТУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus