USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Лондоні тисячі людей протестують проти Терези Мей

2 Липня 2017 09:57
Тисячі людей вийшли на акції протесту у центральному Лондоні 1 липня, щоб висловити своє невдоволення економічною політикою уряду Британії.

Про це повідомляє BBC.

Активісти виступають проти політики жорсткої бюджетної економії, що проводиться урядом консерваторів.

У мітингу також взяв участь лідер опозиційної Лейбористської партії Джеремі Корбін.

"Уряд Торі відступає, політика жорсткої економії відступає, економічні аргументи цієї бюджетної політики теж відступають", - заявив він під час свого виступу в центрі Лондона на Парламентській площі.

"Ті, хто бореться за соціальну справедливість, за єдність, за згуртованість людей проти расизму, і виступає проти тих, хто хоче роз'єднати нас - це ті, хто рухається вперед", - заявив він.

Присутні скандували "Джеремі Корбін!" і "Торі - на вихід".



Раніше у Лондоні виходили на антиурядові протести через невдоволення реакцією влади на пожежу в житловому хмарочосі. Люди вимагали справедливості та пояснення причин виникнення вогню. Прем'єрку країни критикують і за те, що вона зволікала із зустріччю з родинами загиблих та потерпілими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus