USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Лос-Анджелесі 12-річна дівчинка відкрила стрілянину, є постраждалі

2 Лютого 2018 11:05
У середній школі Сал Кастро в Лос-Анджелесі 12-річна учениця 7 класу відкрила стрілянину, в результаті якої було поранено п'ятьох осіб.

Поліція Лос-Анджелеса не вважає, що стрілянина була навмисною, заявив прес-секретар Джош Рубенштейн, повідомляє Los Angeles Times.

Дівчинку заарештували за халатне поводження з вогнепальною зброєю.

В результаті пострілів 15-річний хлопець отримав поранення в голову, його ровесниця - в зап'ястя. Троє інших - 30-річна жінка, 11-річний хлопчик та 12-річна дівчинка - також отримали незначні травми. Лікарі кажуть, що серйозних пошкоджень у постраждалих немає.

На ранковій прес-конференції начальник охорони школи Стів Зипперман сказав, що він не знає, як дівчинка отримала доступ до зброї і пронесла його в школу, але попередив власників зброї тримати її в безпечному місці і подалі від дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus