USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Льовочкіна заперечують отримання будь-якої інформації від Манафорта

10 Січня 2019 20:33
Прес-служба Сергія Льовочкіна стверджує, що він не отримував від колишнього радника президента США Дональда Трампа Пола Манафорта інформацію про президентську кампанію в США і не має перед ним фінансових зобов’язань.

Про це у четвер, 10 січня, повідомляє Українська правда з посиланням на його прес-службу.

«Прес-служба Сергія Льовочкіна уповноважена заявити, що у нього немає ніяких зобов’язань, зокрема фінансових, перед Полом Манафортом. Сергій Льовочкін не отримував жодної інформації про перебіг президентської кампанії в США, окрім як із засобів масової інформації», – заявляє прес-служба політика.

Там також зазначили, що ані він особисто, ані його прес-служба «не отримала запиту щодо коментарів від ЗМІ, які висвітлюють цю тему».

При цьому у спілкуванні з журналістом видання речниця наполягала на тому, що CNN вказував лише на ймовірність того, що до українських олігархів могли потрапити дані опитувань, передані Полом Манафортом Костянтину Килимнику, а не на те, що вони їх отримали.

Як повідомлялося раніше, політичний консультант президента США Дональда Трампа Пол Манафорт, ймовірно, передавав дані соціологічних опитувань передвиборчого штабу українським олігархам Рінату Ахметову та Сергію Льовочкіну.

Нагадаємо, у лютому 2017 року соратник Пола Манафорта Костянтин Килимник заявив, що він детально інформував Манафорта про події в Україні під час президентських перегонів у Сполучених Штатах. Також під час їхніх розмов йшлося про «мирний план» щодо вирішення конфлікту на Донбасі.

Екс-радник Дональда Трампа Пол Манафорт визнав себе винним у двох звинуваченнях від спецпрокурора Роберта Мюллера, який розслідує справу втручання у вибори в США. Він визнав себе винним в одному з звинувачень щодо змови проти Сполучених Штатів, і ще в одній змові, щоб перешкодити правосуддю. Крім того, він погодився співпрацювати з департаментом юстиції США у розслідуванні втручання Росії в американські вибори.

Також у ЗМІ була інформація, що Манафорт просував інтереси Путіна в США. Зокрема, це робилося нібито через відомого російського олігарха Олега Дерипаску. В той же час останній спростовує ці звинувачення і майже нецензурно коментує зв’язок з Манафортом.

Мюллер заявив, що Пол Манафорт заробив 60 мільйонів доларів за роботу політичного консультанта в Україні (офіційно – 14 мільйонів доларів). Сторона звинувачення також стверджує, що Манафорт володів більше трьома десятками рахунків, на яких зберігав отримані в Україні гроші. Адвокат Манафорта Томас Зенле заявив, що американський політтехнолог отримував незареєстровані доходи, тому що це було умовою його українських бізнес-партнерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus