USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі сім'ї, які виховують дітей з інвалідністю, отримали святкові подарунки

17 Січня 2018 21:54
У Палаці учнівської молоді відбулося святкове різдвяне дійство, організоване управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з ВОБФ “Дитяча місія. Україна” та церквою “Царство Боже” для дітей з іновалідністю. Благодійний захід відвідали 280 родин, у яких виховується 350 дітей.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

На святі побували заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук, директор Волинського обласного відділення благодійного фонду “Дитяча місія. Україна” Людмила Лонюк, пастор помісної церкви «Царство Боже» Олександр Рудинець.

На початку гостей із різдвяними святами привітала начальник управління соціальних служб для сімї, дітей та молоді Ліна Галан. «Сьогоднішня акція несе в собі Різдво у душах та серцях. Маленькі актори підготували для вас дуже цікаву виставу», -сказала вона, запросивши на сцену почесних гостей свята.



Радник міського голови Ігор Поліщук, вітаючи дітей та їх батьків, зазначив: «Приємно бачити у залі таку велику кількість усміхнених дитячих облич. Більше чотирьох тисяч дітей нашого міста отримали подарунки з нагоди різдвяних свят. Більшість із них– це діти особливої долі, діти із кризових сімей, діти учасників АТО та інших соціальних категорій. Дякую усім підприємцям та меценатам, які долучилися до процесу створення та організації цих свят. Особлива вдячність нашим незмінним партнерам- Волинському обласному відділенню благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» на чолі з Людмилою Лонюк та усім, хто взяв участь у підготовці вистави, яку ви побачите сьогодні».


Вихованці недільної школи церкви «Царство Боже» подарували глядачам театралізовану різдвяну історію «Чоботар».

А наприкінці гості заходу отримали подарунки від ВОБФ «Дитяча місія. Україна» та солодощі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 17 Січня 2018 23:52
дякуємо учасникам програми за чудові враження.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus