USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Депутати скинулися на подарунки дітям

20 Січня 2012 18:20
Депутати Волинської облради власним коштом закупили солодощі та аудіоапаратуру, яка необхідна для забезпечення навчально-виховного процесу дітей з вадами зору. До благодійної акції долучились депутати, які представляють різні політичні партії та мажоритарні округи.

Про це повідомили у прес-службі облради.

До слова, за спільною згодою волинських обранців такі акції у дитячих закладах, які належать до спільної власності територіальних громад міст, селищ і сіл Волині, проводитимуться щороку.

У свою чергу вихованці та педагоги реабцентру підготували для гостей святковий концерт. Діти виконували колядки, щедрівки та жартівливі святкові пісні.

Депутати подякували дітям за подароване свято. У своєму слові перший заступник голови обласної ради Юрій Лобач передав вітання від усіх депутатів Волиньради та наголосив, що усі вони долучились до нинішньої благодійної акції.

«У ці святкові дні я хочу побажати вам, Божого благословення і справжнього людського щастя. Адже у це поняття вкладається і любов і щастя і здоров’я і благополуччя у родинах»- сказав він.

Приєднався до вітань й інший заступник голови облради Валентин Вітер. Він побажав дітям та педагогам здійснення усіх їхніх мрій та сподівань, хорошого настрою і успіхів у новому році.

Опісля урочистої частини директор Крупівського навчально-реабілітаційного центру Олег Дацюк провів екскурсію навчальним закладом. Він звернув увагу на потребі облаштування для його вихованців другого комп’ютерного класу та здійснення капітального ремонту спортзалу. Посадовці своєю чергою запевнили, що усіляко сприятимуть розвитку навчального закладу.

Довідково:

У Крупівському навчально-реабілітаційному центрі для дітей з вадами зору навчається 79 учнів. Семеро – повністю незрячі, інші мають вади зору. Близько 50% дітей є інвалідами.

В закладі проводиться комплексна реабілітація дітей, а саме педагогічна, психологічна, медична та соціальна.

Напрямки діяльності НРЦ:
- навчально-виховний;
-лікувальний;
- корекційно-розвиваючий (корекція вад проводиться за такими напрямами: розвиток зхдорового сприймання, розвиток дотику і дрібної моторики, орієнтація в просторі, ритміка і лікувальна фізкультура).
Працівники Центру дбають про створення умов для формування соціально-адаптованої особистості , забезпечення умов отримання якісної освіти та інтеграції дитини з вадами зору в суспільство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ната Показати IP 22 Січня 2012 20:23
оченъ приятно что депутаты хотъ немного подумали о таких детках Но зачем они дают в од ном месте детям а забирают у других детей инвалидов например транспорт Таким детям оченъ тяжело добиратся домой маршрутками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus