USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцька з’явилося ще одне місто-партнер

1 Червня 2014 19:00
Міста Луцьк та Холм (Польща) розпочинають співпрацю в різних галузях культури та економіки.

Так, учора, 31 травня, під час святкування Днів міста Холм була підписана угода між Президентом міста Холм і міським головою Луцька. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Згіно з повідомленням, під час офіційної зустрічі очільника Луцька Миколи Романюка з Президентом міста Холм пані Агатою Фіш відбулося підписання Угоди про співробітництво та визначення подальших напрямів співпраці, які сприятимуть зміцненню зв’язків поміж містами Луцьк та Холм.

Документом, підписи під яким поставили Луцький міський голова Микола Романюк та Президент міста Холм пані Агата Фіш, передбачено сприяння розвитку співробітництва в галузях: освіти і виховання; культури, спорту і туризму; охорони навколишнього середовища та формування екологічної свідомості в суспільстві; житлово-комунального господарства; архітектури і розвитку будівництва; охорони здоров‘я і соціальної допомоги; місцевого самоврядування.

Задекларована також підтримка різних форм співпраці між організаціями, підприємствами, установами, фондами і товариствами будь-якої форми власності, здійснення спільних заходів відповідно до законодавства Республіки Польща і України.

Угода про співробітництво передбачає й обмін офіційними делегаціями органів місцевого самоврядування, підприємств, навчально-освітніх закладів, культурних і спортивних установ з метою вивчення взаємного досвіду в галузі управління; розвитку національних і культурних традицій; активізації участі громадян в суспільному та політичному житті; підтримка ініціатив польської національної меншини в Україні та української національної меншини в Республіці Польщі, спрямованих на розвиток національних культурних традицій і рідної мови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
!!! Показати IP 1 Червня 2014 19:20
Скільки за рік підписується на всіх вертикалях влади різного партнерсько-співробітницького нікому непотрібного мотлоху? Ніхто і запам'ятати не береться,бо як було, так і є,а з підписанням стає ще гірше.
Юрист до !!! Показати IP 2 Червня 2014 09:40
Для комунариків та ригів дійсно стає все гірше і гірше, і коли ви вже всі ***.
Анонім Показати IP 2 Червня 2014 01:27
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus