USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У луцькій бібліотеці стартували «Різдвяні зустрічі з письменниками»

13 Січня 2023 11:41
З презентації творів волинських письменників Володимира Лиса і Надії Гуменюк розпочався цикл «Різдвяні зустрічі з письменниками» в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки.

Про це розповіла Суспільному директорка Наталія Граніч.

Зі слів Надії Гуменюк, видавництво книги «Та, що ламає вітер» відкладали через повномасштабну війну. Вперше роман побачив світ у червні. Зараз перевидали втретє. Ця книга отримала Гранд Коронацію за минулий рік міжнародного літературного конкуру «Коронація слова».

Трилогія «Вифлеєм» Володимира Лиса видана у Харкові. І це теж крок до нашої перемоги, говорить письменник.
«Після того, як вийшла книжка, у друкарню, де видався «Вифлеєм», влучила ракета російська. Головне, попала у той палітурний цех, де все це виготовляється, але, на щастя, вдалося видати», – говорить Володимир Лис.

Наступна різдвяна зустріч з письменницею Ольгою Ляснюк запланована на 19 січня.

Володимир Лис – літератор, журналіст, лауреат «Коронації слова», «Гранд-Коронації», а також Золотий письменник України-2016.

Надія Гуменюк – українська поетеса, публіцистка та прозаїк. Володарка гран-прі Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» та всеукраїнських літературних премій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus