USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій дитячій поліклініці відремонтують стоматкабінети

21 Листопада 2020 18:19
У Луцькій міській дитячій поліклініці, що на вулиці Чорновола, 1, заплановані роботи з проведення капітального ремонту стоматологічних кабінетів.

Закупівлю для пошуку підрядника комунальне підприємство «Луцька міська дитяча поліклініка» вже оголосило. Тендерні пропозиції прийматимуть до 25 листопада.

Очікувана вартість робіт становить 940 тисяч гривень.

Капітальний ремонт включатиме улаштування підвісних стель, шпаклювання стель, поліпшене фарбування стель, поліпшене штукатурення стін, шпаклювання стін, підвіконь і відкосів, фарбування стін і відкосів, розбирання підлоги, улаштування стяжки та покриття з керамічних плиток, демонтаж світильників, прокладання проводки, улаштування розеток, вимикачів, енергозберігаючих світильників, заміну раковин, прокладання трубопроводів, ремонт дверних полотен тощо.

Роботи мають здійснити в період із 30 листопада до 26 лютого 2021 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus