USD 39.56 39.80
  • USD 39.56 39.80
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.72 9.90

У Луцькій громаді боротимуться із «зайцями» у громадському транспорті

15 Січня 2023 16:21
Виконавчий комітет Луцької міської ради оголосив торги на послуги із забезпечення здійснення контролю за оплатою (реєстрацією) проїзду в громадському транспорті. Протягом року на ці послуги планують витратити майже два мільйони гривень.

Тендер триває на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції від учасників прийматимуть до 20 січня.

Очікувана вартість – 1,68 мільйона гривень.

Відповідно до тендерної документації, ідеться про послуги контролерів, які стежитимуть за дотриманням пасажирами правил користування громадським транспортом (автобусами та тролейбусами) у Луцькій громаді, накладатимуть на пасажирів штрафи та стягуватимуть їх.

Контролери стежитимуть за оплатою пасажиром проїзду та перевезення багажу (електронним квитком, банківською картою тощо), наявністю персоніфікованого електронного квитка, посвідчення, що надає право на пільгу, перевірятимуть дійсність засобу оплати проїзду та дотримання перевізником положення про порядок здійснення оплати.

Ці послуги мають надавати у громадському транспорті Луцької громади до кінця року. Загалом контролери до 31 грудня мають відпрацювати 10 977 годин.

Нагадаємо, на початку 2022 року Луцька міська рада затвердила нове положення про порядок здійснення контролю оплати проїзду в пасажирському транспорті, відповідно до якого групи контролю мають працювати на маршрутах щодня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Red Показати IP 15 Січня 2023 17:17
А чому при реєстрації оплати не видають оригінал електронного квитка? Оплата є, квитка нема немає
Анонім Показати IP 15 Січня 2023 18:07
Витратити 2 млн на контроль? Дивна економіка! Є з.чого поживитись організаторам таких торгів і контролю! І що.депутати за це проголосували?
Фінагент Показати IP 15 Січня 2023 18:15
Чистої.води злодійство з.міського бюджету 2 млн. Коли за це злодійське рішення голосували депутати?
Цікавий Показати IP 15 Січня 2023 18:41
Супер! Ще треба перевіряльниів контролерів найняти (щоб не було зловживань з боку контролерів) і орган наляду над цими перевіряльниками! Не краще, як було раніше: водій + кондуктор. Було б дешевше і менш заплутано.
Анонім до Цікавий Показати IP 16 Січня 2023 11:02
Краще зараз, це беззаперечно
жужу Показати IP 15 Січня 2023 23:46
вводили чудо-е-квит жужали про контроль нібито майже гавтоматично буде сам по собі існувати! графік руху, зхід з маршрута ітд - вже нетреба?
Іруня Показати IP 16 Січня 2023 15:42
Термінали поставте на всіх зупинках, або хоча б на кінцевих, по тих самих селах громад. Тоді тільки контролювати можна буде. Не у всіх є на карті гроші, а щоб закинути треба їхати, а щоб їхати маршруткою треба оплачувати....замкнутий круг.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus