USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В уряді хочуть зберегти фінансування контролерів у транспорті

12 Серпня 2020 13:05
Кабінет міністрів України пропонує віднести штрафи, які накладаються у тролейбусах та трамваях, до місцевих бюджетів, що стане джерелом фінансів для функціонування контролерів.

Відповідний урядовий законопроєкт № 3970 направлено на розгляд керівництва парламенту, передає УНН із посиланням на сайт ВРУ.

Як зазначається у пояснювальній записці до законопроєкту, вносяться зміни до Бюджетного кодексу у частині адміністративних штрафів, що накладаються органами електротранспорту (тролейбус, трамвай). Передбачається, що штрафи належатимуть до доходів загального фонду місцевих бюджетів міст республіканського АР Крим та обласного значення, міст Києва та Севастополя, де функціонує міський електричний транспорт та залишаться в розпорядженні відповідних органів місцевого самоврядування.

На думку авторів законопроєкту, це дозволить мати джерело для фінансового забезпечення функціонування служби контролерів на пасажирському транспорті.

Нагадаємо, ВРУ ухвалила за основу проєкт закону №3614 про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо приведення у відповідність положень бюджетного законодавства у зв’язку із завершенням адміністративно-територіальної реформи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus