USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.93 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У Луцькій громаді стартував проєкт для молоді «Впливові»

14 Вересня 2023 12:34
13 вересня Луцьк відвідали представники проєкту «Впливові» для підписання Меморандуму про співпрацю з громадою та першої зустрічі. Серед понад 90 громад Луцька міська територіальна громада увійшла до складу 25 фіналістів, у яких почав реалізовуватись цей проєкт. Тож молодь громади отримала унікальну можливість доєднатися до проєкту соціальної дії.

Про це повідомили у міськраді.

Метою проєкту є розвиток громади завдяки залученню місцевої молоді через проходження онлайн-курсу «Впливові», у якому вони будуть навчатись механізмам та інструментам для визначення місцевих проблем, методам виявлення та ефективного використання фінансових можливостей, а також дізнаються алгоритм написання та реалізації власних проєктів в громаді.

На заході була присутня заступник міського голови Ірина Чебелюк, яка привітала учасників, подякувала представникам проєкту за довіру та побажала молоді нових креативних ідей, плідної праці та цікавих результативних проєктів для втілення у нашій громаді.

Читати ще: П’ять громад із Волині перемогли у проєкті «Впливові». Шукають молодь

В рамках зустрічі відбулось підписання Меморандуму між Луцькою міською територіальною громадою в особі заступника міського голови Ірини Чебелюк та Українською академією лідерства, в особі менеджера проєкту «Впливові» Кохана Богдана.

Після офіційних привітань відбулось знайомство учасників та учасниць, а також перший інтерактив з ними. Зокрема, з молоддю обговорили низку проблем, які є у громаді і визначили шляхи їх розв’язання. Зокрема, зосередилися на певних напрямках, над якими будуть працювати надалі. Протягом наступних місяців молодь громади отримає можливість вивчати тонкощі проєктного менеджменту, інструменти фандрейзингу, ефективні комунікації в команді, щоб навчитися якісно планувати та реалізовувати свої ідеї та проєкти.

Проєкт реалізовується в межах програми USAID «Підвищення ефективності роботи й підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») HOVERLA / проєкт USAID в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus