USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькій громаді створять низку нових зупинок та перейменують старі

13 Березня 2024 13:36
У селах Луцької міської територіальної громади на прохання жителів створять нові зупинки та змінять назви старих через перейменування вулиць.

Рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету.

У зв’язку зі зверненнями жителів села Прилуцьке передбачено додатково облаштувати чотири зупинки громадського транспорту в цьому населеному пункті.
Окрім цього, через перейменуванням вулиці Тарасова на вулицю Центральну у селі Милуші виникла необхідність у перейменуванні трьох зупинок громадського транспорту та зміні адрес розташування чотирьох зупинок, а також зміні адрес розташування однієї зупинки у селі Княгининок та двох – у селі Великий Омеляник.

Читати ще: У Луцьку перейменували 5 зупинок, 24 зупинки отримали нові місця розташування
Разом з тим у зв’язку із зверненнями мешканців села Великий Омеляник передбачено облаштувати додаткові зупинки.
Обладнати зупинки відповідно до правил розміщення та обладнання зупинок міського електро- та автомобільного транспорту і правил дорожнього руху доручили департаменту житлово-комунального господарства.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучани Показати IP 13 Березня 2024 14:09
Та в Луцьку перейменуйте нарешті оті міськвиконкомівські романтичні продукти інтелектуального виверту "Станція переливання крові', тим більше, шо такої установи не існує ! А зупинка "Департамент ЖКГ" на фоні його роботи, особливо у зимовий період, тільки викликає непереборне бажання кинути, як мінімум, в його бік окурком !
Ася Показати IP 13 Березня 2024 14:22
Хіба війна закінчилась?
Клава Показати IP 14 Березня 2024 04:28
зате прагнучі знань дітки навперебій юрбами заходять та виходять на зупинці "Обласна бібліотека для дітей" по пр. Волі..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus