USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькій громаді відзначили 35-ту річницю виведення військ з Афганістану

15 Лютого 2024 13:09
15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-річниця виведення військ з Республіки Афганістан. У Луцькій громаді долучилися до відзначення цієї дати і вшанували пам’ять учасників бойових дій покладанням квітів до пам’ятника воїнам-афганцям на меморіальному комплексі «Вічна Слава».

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Із часу завершення військових дій в Афганістані минуло 35 років, проте до сьогодні болять рани у серцях рідних та друзів, які втратили своїх близьких на тій страшній війні.

Щоб вшанувати пам’ять побратимів, сьогодні на меморіальному комплексі традиційно зібралися воїни-афганці, представники Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, громадськість.

Разом із ними данину шани полеглим воїнам-афганцям віддав заступник Луцького міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Луцької міської ради Юрій Вербич.
Війна в Афганістані тривала майже 10 років. Через афганське пекло пройшли 160 тисяч українських військовослужбовців, 3360 з яких загинули.

Із початком повномасштабного вторгнення воїни-афганці одразу стали на захист України. Сьогодні вони застосовують і передають свій бойовий досвід молодим поколінням українських військових, які захищають державу від агресора.

Шана і повага ветеранам Афганістану та родинам загиблих воїнів!

Вдячність бійцям, які сьогодні боронять цілісність і незалежність України!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus