USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У луцькій маршрутці дитина отримала опіки

2 Травня 2018 19:19
Шестирічна дитина отримала опіки в автобусі, що курсує за маршрутом № 2. Хлопчик попікся відразу ж після того, як розмістився на першому сидінні автобуса.

До Інформаційного агентства Волинські Новини звернулася бабуся постраждалого хлопчика Віра. Вона розповіла, що інцидент трапився 2 травня близько 16.20.

«Ми сьогодні їхали з маленької школи. Коли під’їхало маршрутне таксі № 2, Макарчик першим зайшов до салону, сів на перше місце (це місця для жінок із дітьми та інвалідів) і відразу скрикнув, що впікся», – пригадала жінка. Та додала, що причиною опіку стала конструкція, яка виглядала просто з-під сидіння.
За словами Віри, на її запитання, чому це місце не обгороджене чи відповідно не промарковане, водій кинув: «А нащо він туди поліз». Окрім того, водій відмовився називати своє ім’я, а всі зауваження сказав з’ясовувати з перевізником.

«Водій сказав, чому я висловлюю йому свої претензії. Мовляв, краще би вийшла і сходила в аптеку за «Пантенолом» (засіб від опіків, – ВН)», – зазначила Віра.
Вона поділилася, що вже телефонувала і на гарячу лінію, і до управління транспорту та зв’язку міської ради. Так, диспетчер пообіцяв оглянути транспортний засіб наприкінці маршруту та повідомити про інцидент директору.

«Я була шокована. Хоч би було яке попередження, але ні, цей гарячий агрегат виглядає на півсидіння. Зараз ми збираємося в поліклініку, щоби зафіксувати опіки. Ми не хочемо ніякої матеріальної компенсації, але скоро літо і там може попектися будь-хто. І це в той час, коли перевізники вимагають підвищити плату за проїзд до 5 гривень…» – наголосила лучанка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
11 Показати IP 2 Травня 2018 19:34
Є таксі . ти більше зараз літо пішки . і не треба 5 грн платити .
Анонім Показати IP 2 Травня 2018 20:00
Знову "МАРШРУТКА №2" там хтось буде порядок наводити чи тільки тупо скиглити про підвищення ціни за проїзд?
Лучанин до Анонім Показати IP 3 Травня 2018 01:33
Додам. Маршрутка №2 AC0192BO знаходиться на лінії в несправному стані - не працюють задні амортизатори. Американські гірки в порівнянні з сидінням чи стоянням ззаду в цій маршрутці просто фі*ня. Якщо не можете відремонтувати маршрутки, то виганяйте їх окремо як атракціон за гроші які дозволять відремонтувати весь автопарк. Чому досі не розірваний контракт з цим перевізником, адже підстав більше ніж треба?
Лучанин Показати IP 2 Травня 2018 20:04
Для власників маршрутних засобів головне заробіток, а все на що треба витрачатись почекає. Дитину школа(((
Олег до Лучанин Показати IP 3 Травня 2018 09:39
Так а водій не власник маршрутки! Звідки ви дізналися?
Анонім Показати IP 2 Травня 2018 20:09
Мене дивують люди,які думають що це їх власгий транспорт,так можливо і вина водія,але за дитиною треба дивитись,а ще посідають в жару в кофтах і вікна повідкривають,а те що шию може комусь скрутити це нікого не хвилює,в нас більшість людей є бидлом,сьогодні бачив картину як 20 річний хлопець пхав стареньку з сідушки і кричав"пересядьте бо тут моя дівчина має сісти"Саме головне що всі мовчали,що до мене,я був на задньому сидінні і просто не міг втрутитись,страшно за це молоде бидло,яке підростає!
))) до Анонім Показати IP 2 Травня 2018 21:01
заднє сидіння...це не інший кінець міста!!!...просто Вам було так само апатично як і всім присутнім в тій ситуації
Анонім до ))) Показати IP 2 Травня 2018 22:26
Можливо,тобі видніше
Anonymous до Анонім Показати IP 2 Травня 2018 22:04
Закриваторам выкон я сам з задоволенням пропоную йти на ТАКСІ! Чому ВСІ мають бути мокрі і дихати потом таких переляканців? ВСЕ життя їздив і їжджу з відкритим вікном, противники, якщо там не мала дитина - йдуть лісом! Спеціально сідаю ззаду, щоб таких вітром продутих в мозок не турбувати.
Анонім до Anonymous Показати IP 2 Травня 2018 22:25
Повір твою шию скрутить і насмарк получиш і будеш бігати робити "кукушкі",откриватор ти мозговитий,я не думаю що ти термінатор,в тебе такий самий організм як у всіх,а коли скрутить тоді згадаєш який ти був сміливий і впевнений в собі,ти даже не уявляєш як це серйозно,здоров'я.Краще кофти поскидай,а то зимою в кросівках сеточкою з голими косточками ходите,а літом вас пре на теплі мамині кофти.
Сергiй до Анонім Показати IP 2 Травня 2018 22:50
Ти реально тупий Чи прикидаэшся? Всi в кофтах ходять, а ти ковбой, тiльки ти помiтив, що жарко.. де беруться такi тупаки?!
Анонім до Сергiй Показати IP 3 Травня 2018 00:00
А тобі реально видуло і ти не прикидаєшся,ти хоч зрозумів що написав?Ти спитай в своєї мами де ти такий взявся,ти прозрієш,як почуєш!А ще порада,кидай курити дешеву траву.
Ахаха до Анонім Показати IP 3 Травня 2018 00:10
Ви мабуть з тих мазохістів, які їздять літом плацкартом з забитими вікнами. Організм в нас кращий, бо ми не гробимо його цигарками і алкоголем. Ваш стиль життя це іронія, бо ви печетесь про відкрите вікно, хоча ще кілька тижнів тому заливали оковиту "за здоров'я" і "христоса воскреса". Не переживайте за ваше життя - живим вам з нього всеодно не вибратись. (:
Просто до Anonymous Показати IP 2 Травня 2018 22:53
"Маршрутка" це є вид громадського транспорту,в ній кожен себе проявляє,хто свою культуру,а хто своє гамнисте нутро,це дуже видно зі сторони,є правила поведінки в таких місцях,я впевнений тобі вони не відомі,а ще люди дихають твоїми не чищеними зубами,також машини виділяють гази,якими ти дихаєш,,чомусь ти зациклився на потові,можливо в тебе з потовиділенням проблеми,звернись до спеціаліста,а не відкриваєш вікна і наражаєш всіх на різні запалення
Ааа до Анонім Показати IP 2 Травня 2018 22:44
Мене дивують люди, якi сiдають пiд люком Або вiкном i кажуть закрити бо дуэ. Типу культурне бидло
Еее до Анонім Показати IP 2 Травня 2018 22:54
А мене дивують люди, якi зайдуть в маршрутку i починають вiкна закривати, як у власному транспортi..
Житель міста до Еее Показати IP 3 Травня 2018 07:41
А МЕНЕ ДИВУЮТЬ ЛЮДИ, ЯКІ ЗАЙДУТЬ В МАРШРУТКУ І ПОЧИНАЮТЬ ВІКНА ВІДКРИВАТИ,ЯК У ВЛАСНОМУ ТРАНСПОРТІ..
Житель міста до Еее Показати IP 3 Травня 2018 07:43
Починати треба з того,що потрібно перш за все бути людиною!
54656 Показати IP 2 Травня 2018 20:09
зараз весна
Сєва Показати IP 2 Травня 2018 23:20
В нормальних країнах давно у всьому громад.транс.є кондиціонер.і всім добре,не треба нічого відкривати і не продує.це ми звикли сваритися за ті люки (закрий-відкрий).
Анонім до Сєва Показати IP 3 Травня 2018 00:05
Бо приїде з колгоспу і думає що воно цар,то йому жарко,то йому звонять,а ще як мама колонку купить,то взагалі рай в маршрутці))Нам ще далеко до нормальних країн,поки одне покоління бидла виросте,пройде не один десяток років,а от після них можливо почнуть нормальні люди родитись.
Мусічка Показати IP 3 Травня 2018 06:56
Оце почитала коменти і вирішила, таки да, до Європи нам, як до. Опи. Культура одним словом. Тут дитина попеклася по вині перевізників, а вони обговорюють питання люків, вікон і нечищених зубів. Дитину дууууже шкода, так як опіки погано гояться і пропоную батькам притягнути винуватців до відповідальності, щоб далі не повадно було. Бо не факт, що хтось із нечищеними зубами в кофті не влізе мозгами, яких видуло через люк, у цю фігню. Жалько буде однако. Дитині бажаю швидкого одужання.
Юра Показати IP 3 Травня 2018 08:24
Я от читаю від людей бидло , бидло , а ви хоч один задумувався чим ви кращі за Оте бидло? Можливо дивлячись на вас таких вихованих і виросло таке покоління! Покоління , покоління треба щоб пару поколінь помінялось , зміна поколінь нічого не дасть , треба виховувати в першу чергу себе, своїх дітей , а потім до чужих людей діло мати!! Україна не 20 років назад з'явилась , а виховання як не було так і нема і не важливо чи це пацан 15 років чи пенсіонерка , бувають такі д*більні старші люди , що слів немає.
Лучанин Показати IP 3 Травня 2018 09:13
Хлопчику треба пояснювати, що на передніх сидіннях місця для інвалідів, діток з мамами, та усіх людей похилого віку! Тільки батьки є тим "індикатором людяності" свої діток. Я так спостерігаю , як веде себе ця нова генерація "підлітки MTV"- це просто жах! Ми дуже любимо своїх чад , але щоб через років 15- 20 , ми всім колгоспом не плакали кривавими слізьми! Варто задуматися всім нам батькам і всім оточуючим.
Олена до Лучанин Показати IP 3 Травня 2018 09:25
а хлопчик що- не дитина?
Лучанин до Олена Показати IP 3 Травня 2018 09:40
Так, звичайно, дитина. але , гляньте на вік - це вже реальний школяр, який всім на першому сидінні хоче продемонструвати свій смартфон зі своєю "ігрухою"! а бабулька років 60 буде тупо стояти в метрі від нього! P.S ... наші діти - це повне відзеркалення НАС самих !
Мама до Лучанин Показати IP 3 Травня 2018 10:37
Він ще школяр. Тим більше в маршрутці були вільні місця, чому дитина не може сісти сама ?!
Таня Строцюк Показати IP 3 Травня 2018 10:44
Треба було поліцію викликати при опіках і оформляти того нон***на по повній.
Луцьк Показати IP 3 Травня 2018 11:39
З всього вище написаного один нормальний коментар за заробіток. Обвітрені, замерзаючи, хворобливі - сидіть взагалі дома!!! Навіщо ви інфекції розносите, якщо вас від вітра скручує і насморк появляється? Головна причина таких захворювань це ваше «двоє трусів, троє штанів». Люди на Водохреще в мінусову температуру у воду лізуть і нічого не скручує нікому. Малі діти і т.д. - чим ви більше обмежуєте розвиток імунітету, тим хворобливіше всі стають. Ніколи відсутність свіжого повітря нічого доброго не дасть. А вартість проїзду це вже заіпало!!! У нас не мегаполіс, якості ніякої, комфорту нуль. За що вам платити ??? Ви навіть облік пасажиропотоку не можете провести нормальний. Оновлюйте автопарк, плануйте бізнес, а не думаєте що все і відразу! Хоча саме правильніше, якби такі послуги надавал держава, проте це не про Україну сказано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus