USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку незаконно звели автосалон

26 Березня 2015 13:55
Питання по поновлення договору оренди підприємству, що встановило автосалон замість стоянки автотранспорту вирішили зняти з порядку денного депутати міськради.

Питання про поновлення договору оренди землі ТзОВ «ТРАНС КАПІТАЛ» для влаштування та обслуговування відкритої стоянки автотранспорту по вулиці Карпенка-Карого, 10 (площею 0,2788 га) розглядали під час 72-ї сесії міськради 25 березня. Раніше профільна комісія не підтримала це питання.

Як визнав міський голова Микола Романюк, на цій ділянці вже не автостоянка, а цілий автосалон. Також він зауважив розбіжності між схемою та проектом рішення.

Так, у проекті рішення йдеться про криту автостоянку, а на схемі - про обслуговування автомагазину. Відтак, проект рішення вирішили зняти з розгляду, а начальника управління земельних ресурсів Сергія Шабалу міський голова попросив надати письмове пояснення щодо того, чому були допущені розбіжності у проекті рішення та схемі земельної ділянки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Екстрасенс Показати IP 26 Березня 2015 14:02
Зняли питання? Ну і правильно! Подумаєш! Ну не законно побудувалися, ну над газопроводом, ну не давалися дозволи для будівництва.... Шо про теє говорити... Ще рік два помусолять питання і все заглохне.... Ну не бачить і не чує прокуратура, як та феміда сліпа й глуха.... Немає порушення закону, так баловство....
Анонім Показати IP 26 Березня 2015 14:20
Про те ж саме говорили вже у минулому році. І тепер знову те саме. Або узаконіть це питання і хай працює або розженіть, якщо незаконно. А то муму .....Як же у міськраді збираються вирішувати більш глобальні питання коли у простому не можуть.
Патріот Показати IP 26 Березня 2015 14:23
Перш за все не "нічого не чує і не бачить" Архітектура-артбудконтроль,далі не бачить прокурор-вних взагіл остання стадія сліпоти та глуготи,тому що вони в цих діях не бачать порушення ні з боку забудовника ні з боку архітектури,а ще депутати,тому що не роблять депутатських звернень в вищестоящі прокуратури(бо Волинська вже невиліковна).А феміда,що повинна побачити!??Вона розглядає справи за позовними заявами,або кримінальні та адмінсправи
транс- капітал Показати IP 26 Березня 2015 15:19
якщо це незаконно, то чому в 2011 році міськвиконком видав містобудівні умови на будівництво, а в 2009 році укладав оренду землі на 5 років, тоді було законно? чи це чергова спроба затягти у владні кабінети представників фірми на "переговори"?
транс-капітал Показати IP 26 Березня 2015 15:29
якщо це незаконно, то чому в 2009 році уклали оренду землі на 5 років з правом продовження, в 2011 році міськвиконком при Романюку видав містобудівні умови і дозвіл на будівництво. Тоді це було законно??? чи це чергова спроба, щоб підприємці зайшли на "переговори" у владні кабінети на Б.Хмельницького? задрали...
777 Показати IP 26 Березня 2015 15:40
а буратіно все законно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus