USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцькій міськраді - весь коридор у квітах

7 Березня 2017 16:02
18 полотен авторства волинської художниці Світлани Костукевич днями прикрасили стіни Луцької міськради. Відкриття виставки відбулося 7 березня.

Почерк авторки знаний багатьом волинянам, адже головний мотив її творчості – квіти.

«Я колись прочитала, що якщо художник малює квіти, то він буде довго жити молодим. Я захотіла бути довго молодою. Коли починається весна і з’являються квіти, для мене починається нове дихання. Мене часто запитують, чому я малюю лише квіти. Це – стан душі. Я можу малювати портрети, малювати абстракцію. Але квіти – це любов всього мого життя ще з дитинства. І зараз, коли я навесні приїжджаю на свою дачу, з захопленням дивлюся на перші весняні квіти, які починають розцвітати», - розповідає вона.

До слова, одне з-поміж виставлених полотен має іншу тематику. На ній зображена панорама Старого міста. Художниця каже, що намалювала її як тільки дізналася, що «Старий Луцьк» можуть забудувати і краєвид буде втрачений. Тож, каже, відклала всі роботи і почала малювати, бо боїться, що цю красу більше не можна буде побачити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Яна Показати IP 7 Березня 2017 19:10
А який сенс влаштовувати виставку в міськраді? Там є достатньо поціновувачів? Це не приниження для художника?
Вахтер Показати IP 10 Березня 2017 10:06
Там особи котрі крім корита з балом нічого не бачать на очі. Земля, гроші, земля, гроші, фракції, бандитські партії, курви, земля, сауни....
дожилися Показати IP 10 Березня 2017 14:09
Слуги народу вам що в падло прийти як усі люди на виставку? Ще може вам вистави і концерти по коридорах робити і обіди по кабінетах розносити. Ви що людей уже боїтеся?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus