USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У луцькій поліклініці відремонтували приміщення

2 Січня 2018 17:12
Світлі сучасні коридори замість похмурих обдертих залишків минулого: у центрі первинної медико-санітарної допомоги № 3 відремонтували приміщення на другому поверсі за кошти міського бюджету.

Приміщення Луцького ЦПМСД № 3, що на вулиці Стефаника, оглянули після ремонту представники міської влади 2 січня.

Як розповів головний лікар Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги № 3 Віктор Максимюк, у новий рік заклад входить з приємною для усіх жителів мікрорайону новиною про те, що завершений ремонт коридору на другому поверсі закладу. До Дня Незалежності був зроблений ремонт у лівому крилі, відтак міська рада виділила кошти на завершення ремонту і правому крилі будівлі. Раніше можна було побачити, що у лівому крилі був європейський стиль, а у правому – залишки минулого. Нині повністю зробили якісний ремонт з заміною електропроводки, водостічної та каналізаційної системи, провели проводку для пожежної сигналізації. Він побажав майстрам, які виконували роботи, доброго здоров’я, аби ті зверталися у заклад лише з профілактичною метою.


Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що на 2018 рік міська рада виділила 200 тисяч гривень на ремонт першого поверху медичного закладу.

Зі слів начальника управління охорони здоров’я міськради Миколи Якимчука, паралельно триває ремонт у кабінетах за рахунок коштів, які залучив заклад. Тепер у приміщенні буде приємно перебувати і пацієнтам, і медичному персоналу. Також він нагадав, що торік почав діяти новий кабінет цифрової флюорографії.


Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук відзначив, що раніше поліклініка була дещо обділена увагою, тож тепер ситуацію виправляють, адже незалежно від району розташування повинні бути однаково якісними медичні послуги та комфортними умови перебування лучан. З його слів, він оглядав заклад влітку, коли дивилися, як освоюють кошти на ремонт коридору. Після того, як відремонтували частину коридору, ухвалили рішення про виділення ще 200 тисяч, щоб завершити ремонт коридорів на другому поверсі. Тепер роботи завершені, вхідні двері замінили на металопластикові, замінили освітлення, вклали плитку на підлозі замість старого лінолеуму, через який перечіплювалися пацієнти, здійснили ремонт санвузлів. У 2018 році 200 тисяч гривень витратять на ремонт на першому поверсі центру, згодом потрібно відремонтувати приміщення на третьому поверсі. Тобто, поступово медичні заклади міста приводять до ладу, оновлюють приміщення та закуповують медичне обладнання, щоб лучани могли отримувати якісні медичні послуги.


Триває ремонт амбулаторії на Вересневому, яку планують відкрити у червні – такий заклад необхідний у найбільш віддаленому мікрорайоні Луцька. Також спільно з облрадою планують здійснити капітальний ремонт обласної інфекційної лікарні. Попри те, що цей медичний заклад перебуває в обласній комунальній власності, 75% пацієнтів у ньому становлять лучани. Приміщення наразі перебуває у вкрай поганому стані, тож найближчим часом там розпочнуть ремонтні роботи – 10 мільйонів виділять з міського та 20 – з обласного бюджету.

Нагадаємо, нещодавно на вулиці Гордіюк відкрили амбулаторію, яка обслуговуватиме 12 тисяч пацієнтів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Січня 2018 18:42
могли б вже ті позорні лавочки поміняти на пристойні крісла
анонім Показати IP 2 Січня 2018 23:54
Це все прекрасно і радісно. Цікаво чи виділять такі ж кошти на ремонт дитячої полікліннікі та обласної дитячої лікарні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus