USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькій ЦРЛ відремонтують приймальню та операційну

26 Червня 2018 15:53
На поточний ремонт кабінетів приймально-діагностичного відділення та операційного блоку Луцька центральна районна лікарня, що на вулиці Теремнівській, 100 в Липинах, спрямує 931 тисячу гривень.

Про намір провести ремонтні роботи медичний заклад повідомив 25 червня через систему електронних закупівель Prozorro. Тендерні пропозиції, аби визначити майбутнього виконавця робіт, прийматимуть до 11 липня. Аукціон, своєю чергою, має відбутися 12 липня.

Йдеться про влаштування стяжок, плінтусів, шпаклювання стель і стін, ґрунтування стін, поліпшення покриттів, фарбування поверхонь, реконструкцію системи електроосвітлення, сантехнічні роботи тощо.

Вартість ремонту кабінетів приймально-діагностичного відділення становитиме 263 тисячі гривень, ще 668 тисяч витратять на ремонт операційного блоку.

Ремонтні роботи мають закінчити до 30 вересня цього року. Гарантійний термін на виконані роботи становитиме три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus