USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У луцькій школі – новий басейн

21 Січня 2016 08:00
Духовенство зі Святотроїцького собору освятило новий басейн у Луцьку. Так, учора, 20 січня, у загальноосвітній школі №20 відбулось урочисте відкриття басейну після капітального ремонту, - повідомляє ВолиньІнфо.

На переобладнання системи басейну витратили 920 тисяч гривень. Відтепер заняття з плавання в стінах навчального закладу будуть проводитись у чистій воді, яку забезпечує нова система очистки.

Відвідали захід представники міської влади, серед них, окрім міського голови, начальник відділу освіти Олег Гребенюк, начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда та інші гості.

З привітальними словом виступив директор школи. Висловила подяку від імені опікувальної ради Олена Кондира. “Тепер уроки фізичної культури знову набудуть ще один напрямок, який сприятиме зміцненню здоров’я наших дітей, – зазаначила вона”.

У басейні сьогодні ж провели перші змаганння “Золота рибка” серед учнів школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Коля Показати IP 21 Січня 2016 08:27
Приємна новина. Щеб доступ був усім діткам
До директора Показати IP 21 Січня 2016 10:43
Валік! Молодець!!!! Так тримати!
мама Показати IP 21 Січня 2016 11:05
Краще було б ті гроші витратити на ремонт санвузлів, який ніхто не робив з моменту будівництва школи. Ніякі дезинфікуючі засоби не допомагають - на поверхах сморід такий, що просто жах.Пане Коляно спрямуйте свої зусилля в даному напрямку.
мама 2 Показати IP 21 Січня 2016 12:14
Так з туалетами у школі №20, реально треба, щось робити, туди не те що зайти, а й повз пройти не можливо від смороду. Гроші на фонд школи збирають, а куди вони йдуть результатів не видно, постійно всі ремонти за кошт державний ( міський), спонсорів та батьків ( окремо по класам: вікна, дошки, стільці, парти, телевізори, ремонти ), куди діваються кошти на школу????
мама 3 Показати IP 21 Січня 2016 13:36
Так, і таке питання виникає в більшості батьків? І скоро вони попросять звіт-кошторис (на що витрачаються гроші). Добре, що хоч двері вхідні в школу замінили, а то гидко було до них торкатись. Актовий зал теж викликає бурю негативних емоцій, та й спортзал весь в грибку. А туалети у вашій школі - це проблема, яка навіть зачепила та обурила журналістів. Пора вже щось з цим смородом робити або санепідемстанцію запросити у Ваші вбиральні.
Анонім Показати IP 12 Червня 2016 21:50
постаті тут з я

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus