USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку пропонують спорудити відкритий басейн

2 Березня 2016 07:00
Використати ділянку, на якій розташований спортмайданчик, для будівництва відкритого басейну пропонує директор Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву плавання у Луцьку.

Про це йшлося під час дня депутата на тему «Ознайомлення із діяльністю спортивних клубів за місцем проживання та спортивних об'єктів міста» 1 березня.

Директор СДЮШОР Віктор Самчук розповів, що на території спортивного майданчика, що розташований за будівлею спортшколи по проспекту Президента Грушевського, можна облаштувати відкритий басейн. Спортмайданчик можуть перенести на сусідню ділянку, що належить СДЮШОР. Також можна облаштувати автостоянку для відвідувачів басейну. На балконі будівлі СДЮШОР можуть влаштувати місця для засмагання відвідувачів. Ще до початку бойових дій на сході України визначали вартість пропонованого проекту – тоді вона становила близько шести мільйонів гривень.
Депутат міськради Юрій Безпятко зауважив, що ця сума тепер становитиме майже мільйон доларів, тож спортивній школі варто шукати меценатів. Враховуючи те, що досі не всі вулиці Луцька мають тверде покриття, виділити такі значні кошти з міського бюджету на облаштування басейну буде проблематично.

Віктору Самчуку порадили звертатися до грантового комітету міськради, щоб розраховувати на залучення коштів. Депутат Наталія Бунда визнала, що ця ідея хороша, але функціонування такого басейну залежатиме від сезону. Директор СДЮШОР відповів, що басейн зможе працювати з травня по вересень. До прикладу, відкритий басейн у Ковелі торік працював впродовж шести місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Клава Показати IP 2 Березня 2016 07:41
Малайци !!! Правильно !!! Навіщо той Крим ......
лучан Показати IP 2 Березня 2016 08:57
давно треба це зробити і нормально а не економно гроші взяти в тих хто на виборах найбільшу агітацію зробив в них вагони іх
Серж Показати IP 2 Березня 2016 09:30
Шановні лучани! Підтримайте будь-ласка цю ініціативу, це потрібно нашим дітям"
Ліра Показати IP 2 Березня 2016 09:43
Є позитивний досвід в Німеччині, коли в кожному невеликому містечку по два- три відкритих басейни. І все гуд.
Катя Показати IP 2 Березня 2016 10:17
Крута ідея давно пора
Че Показати IP 2 Березня 2016 10:51
Відкритий басейн у наших широтах? Він буде із підігрівом чи з термальною водою? І буде працювати цілий рік ? Чи гроші зайві немає куди закопати?
Народна довіра Показати IP 2 Березня 2016 10:56
Супер ! Молодці ! Будє аншлаг бо літом в Луцьку алтернативи немає.
не лучанин Показати IP 2 Березня 2016 15:32
краще збудувати на Театральній площі перехід з підземним базаром!!
Сераховичі Показати IP 2 Березня 2016 15:38
взагалі депутати адекватні!!?? в Києві на "Динамо" до ери суркіса басейн працював круглий рік!.... чи іх цікавить паркінг.а потім все останнє?
Валерія Показати IP 23 Серпня 2016 13:25
Вже давно пора, бо немає де відпочивати лучанам і жителям сусідніх міст, окупиться швидко))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus