USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У луцькій школі – нове футбольне поле

12 Вересня 2014 15:30
Сезон спортивних ігор на новому футбольному полі, подарованому благодійниками, відкрили у загальноосвітній школі № 15.

Урочисте відкриття нового поля зі штучним покриттям для міні-футболу відбулося 12 вересня у ЗОШ №15 в Луцьку.

Як повідомила директор школи Світлана Романюк, у цьому навчальному році тут навчається 766 учнів. З її слів, здорові тілом та духом люди завжди були популярні, бути здоровим нині модно, тому завдання педагогів – популяризувати здоровий спосіб життя.

«Завдяки «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» ми маємо і тренажерну залу, і прекрасне футбольне поле з твердим покриттям. Тим, що уроки фізкультури стають продуктивнішими, ми завдячуємо нашому меценатові», - розповіла Світлана Романюк.



Вона зазначила, що вперше день здоров’я у школі відбувається на території власного футбольного поля. Почесними гостями свята, які отримали право перерізати символічну стрічку під час відкриття поля, стали випускники школи, - заслужений тренер України, головний тренер ФК «Волинь», член депутатської групи «Новий Луцьк» у Луцькій міській раді Віталій Кварцяний, юрисконсульт благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», депутат міської ради, член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук та тренер ФК «Волинь» Микола Кльоц.



Ігор Поліщук привітав присутніх зі святом спорту та здоров’я і зазначив, що, попри те, що держава нині перебуває у скрутному становищі, потреба у активному та повноцінному фізичному розвитку дітей була, є і буде.

«Саме тому, як і обіцяв засновник нашого фонду Ігор Палиця, фонд щороку облаштовує по п’ять міні-футбольних полів у загальноосвітніх школах міста. Ми встановили п’ять таких полів торік і п’ять - цього року, зокрема, у моїй рідній школі №15. Інвестиції у здоров’я школярів – найкращі інвестиції, тому що ті, хто сьогодні займається спортом на цьому полі, завтра будуть працювати на благо країни та розбудовувати її», - зазначив Ігор Поліщук.



Своєю чергою, Віталій Кварцяний розповів, що є випускником цієї школи, і сьогодні йому приємно згадати дитинство.

«Я пам’ятаю, що колись тут робили спортивний майданчик, був вчитель фізкультури Юрій Гребньов – ми брали цеглу, робили фундамент, майданчик був одним із найкращих у Луцьку, де грали у баскетбол та волейбол. Втім, мріяти про таке футбольне поле, яке школа отримала нині, тоді не могли. Зараз ми бачимо, що знайшлися меценати, які інвестували кошти у цей майданчик і це дуже багато дасть дітям, відбуватимуться тренування. Це поле дасть ефект для розвитку та оздоровлення наших дітей», - зауважив Кварцяний.

У подарунок учням та педагогічному колективу він передав книгу про ФК «Волинь», сучасні футбольні м’ячі та 30 квитків на матч «Волині» з запорізьким «Металургом», які отримають найактивніші футболісти школи.



Символічний олімпійський вогонь під час церемонії пронесли полем двоє кращих спортсменів серед учнів школи. Майстерність та вправність демонстрували під час свого виступу представники Волинської федерації таеквондо на чолі із Олександром Кінахом.

Перші удари по м’ячу на новому футбольному полі зробили Віталій Кварцяний та Ігор Поліщук.

Після завершення церемонії відкриття учнів запросили стати вболівальниками футбольного матчу між учнями 9-11 класів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 12 Вересня 2014 18:44
Фонд Ігоря Палиці - молодці. Дай бог здоров'я Палиці щоб він далі допомагав місту!
Vetal Показати IP 12 Вересня 2014 22:14
хоть хтось реально щось для міста робить!
Inna Показати IP 13 Вересня 2014 01:05
Біля 14 школи тежновий майданчик :-) :-) :-)
Віка Показати IP 13 Вересня 2014 08:41
Коли вже зроблять майданчик для 9 школи????????? А то 40 років без ремонту- це жесть((((((((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus