USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля луцької станції переливання крові хотів зарізатися чоловік

31 Березня 2019 19:41
«На територію станції переливання крові у Луцьку проникла невідома особа з ножем», - повідомлення такого змісту отримали луцькі патрульні в ніч на 31 березня.

На місці події патрульні виявили чоловіка, який тримав біля своєї шиї предмет, схожий на ніж, та погрожував порізатись, повідомили у патрульній поліції Волині.

«Викиньте, будь ласка, ніж», «Для чого це робити», «В житті є багато інших моментів», - ці та інші фрази справжнього вмовляння багато разів казав інспектор Дмитро Ліпчук, аби вмовити чоловіка не чинити собі шкоди.

Той кілька напружених хвилин не зупинявся.


Але інспектор зумів встановити правильний контакт з чоловіком.

«При спілкуванні з нами він поводився агресивно та в якийсь момент навіть пошкодив собі ліву руку. Але через певний час заспокоївся і пішов на контакт. Предмет, схожий на ніж, відкинув убік та згодом викинув ще одне лезо, яке мав при собі», - розповів командир 4 роти Дмитро Ліпчук.

На місце викликали медиків, які перебинтували руку, після цього 32-річного громадянина доставили до психлікарні на подальше обстеження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олександр Показати IP 31 Березня 2019 21:56
Чоловік прийшов зі своїм інструментом на станцію переливання щоб всю свою кров здати.. А ми зразу його в психлікарню.. Нехороше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus