USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому Адреналіні викрали вогнепальну зброю. ОФІЦІЙНО

20 Лютого 2014 17:55
Невідомі викрали вогнепальну зброю з магазину, який знаходиться на території розважального комплексу "Адреналін". Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі закладу.

Так, в обідню пору невідомі в масках прибули до магазину "Зброярня", що в приміщенні "Адреналін Сіті" і мали намір захопити зброю. Проте, в зв’язку з напруженою ситуацією в Україні та забороною на продаж зброї, магазин був зачинений.

Невідомі не відступали, а тому з метою недопущення людських жертв, адміністрація магазину змушена була відчинити двері та надати їм частину зброї і набоїв. Також прес-служба «Адреналін Сіті» заявляла, що решту зброї було вилучено і передано працівникам СБУ. Однак, у відомстві цю інформацію спростували, зазначивши, що їхні працівники зброї не отримували. Після публікації матеріалу у прес-службі розважального центру теж повідомили, що раніше подана інформація щодо участі в інциденті СБУ була неправильна.


Як йдеться у повідомленні, з метою уникнення конфліктів СОК «Адреналін Сіті» 20 і 21 лютого працювати не буде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
аноним Показати IP 20 Лютого 2014 18:29
Вот кто вооружает правый сектор в луцке,!!!!! А вы ходите дальше в адреналин и кормите нацистов
НОНА Показати IP 20 Лютого 2014 18:38
Ось і почалося. Тепер треба чекати де ця зброя почне стріляти. Мало ймовірно, що на майдані. Скоріше за все в банках, ювелірних магазинах, в домівках заможних людей, при затриманні інкасаторських авто. Мало ймовірно,що активісти майдану зможуть знайти і вилучити викрадену зброю. Це ще квіточни. Нам треба готуватися до ймовірного сплеску бандитизму. Мєнти деморалізовані діями євромайданів і на них розраховувати не доводиться. То що будемо робити шановні?
ererey до НОНА Показати IP 20 Лютого 2014 18:45
Розвалимо ще півміста, щоб не було що грабувати.
й до ererey Показати IP 20 Лютого 2014 21:19
ламати не будувати, правда, легше всього.
а якщо подумати... Показати IP 20 Лютого 2014 20:38
Вам не здається дивним ця путаниця? То СБУ брала зброю, а тут виявляється що ні... Імхо, під шумок діяльності активістів бандюки хочуть нагребсти стволів. Тоді, звичайно, можна звалити всю вину на активістів... Ну нічого, час покаже, де та зброя "вспливе"...
erh Показати IP 20 Лютого 2014 21:16
Мудрі волиняни! ..Готуйтесь Скоро носа на вулицю не висуните Будете ходити тільки на майдан. Під конвоєм пацанів правого сектора.
Микола до erh Показати IP 21 Лютого 2014 09:44
Ти обмежена людина, якби хотіли це зробити люди проти бандита януковича, то зробили б це вже давно і винесли б весь магазин, ви боти і тролі досі не здаєтеся...
Українець Показати IP 20 Лютого 2014 22:23
Злиденне стадо хробаків, диктатура пролетаріату

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus