USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому будинку для літніх людей – новорічний карнавал

31 Грудня 2019 20:44
Новорічний карнавал, під час якого мешканці луцького геріатричного пансіонату перевтілилися у казкових персонажів, співали та танцювали, відбувся 30 грудня, напередодні нового 2020 року.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила волонтерка Анастасія Рудик, яка вже не один рік разом із однодумцями опікується долею мешканців «будинку престарілих».

Так, серед героїв дійства були Дід Мороз, Снігуронька, Метелиця, Ялинка, Сніжинки, Морозко, Кажан, Циганка та інші. Усі учасники свята, попри стереотипи, згідно із якими у будинку літніх панує похмурість та смуток, веселились, співали, танцювали, розповідали вірші, а на завершення хором заспівали колядку. Насамкінець, присутній у залі Дід Мороз роздав усім гостям та мешканцям пансіонату подарунки.

А одного з мешканців пансіонату Олексія Артамонова урочисто нагородили відзнакою «За досягнення в аматорському мистецтві».

Завершальне слово взяла директорка геріатричного пансіонату Алла Гнатюк. Вона подякувала всім присутнім, привітала з прийдешніми святами і презентувала відео-вітання від усього колективу волонтерів, яке вони підготували заздалегідь.

«Я теж отримала подарунок перед святами, який підготували власноруч мешканці пансіонату. Також вони привітали із святами нашого відеографа Олександра. Мої враження, емоції від заходу надзвичайно позитивні. Приємно, що мешканці запрошують мене і приймають вже як рідну їм людину. Вони дуже стараються. Я була присутня на крайній репетиції, і тому можу зробити висновок, що з кожним разом їх виступи все більш досконалі, а костюми – гарніші. Для них є хвилюючим моментом виступати, коли серед присутніх у залі не лише мешканці та персонал пансіонату – для них це додаткова мотивація. Саме тому я завжди запрошую і закликаю лучан відвідувати такі заходи», – розповідає Анастасія Рудик.

З її слів, перед карнавалом волонтери купили і відвезли мешканцям пансіонату фрукти – ківі та ананаси, їх подаватимуть до святкового столу 1 січня.

«Фрукти я купила за кошти із загального збору, який свого часу оголосила в соцмережах. Наступний захід у будинку літніх людей відбудеться 8 січня об 11.30. Це буде різдвяний концерт, який організовую вже я, і там будемо здійснювати мрії мешканців пансіонату, тому запрошуємо долучитися всіх охочих», – звернулася до небайдужих волинян Анастасія.

Нагадаємо, раніше ІА Волинські Новини розповідало про те, що в луцькому геріатричному пансіонаті відбулося веселе, романтичне і, водночас, дуже чуттєве свято – Осінній бал.

Також журналісти видання розповідали про три долі мешканців луцького геріатричного пансіонату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus