USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому ДНЗ для дітей організували свято

3 Червня 2016 19:00
На подвір’ї луцького ДНЗ №32 весело та гамірно. Незвичне свято для малюків підготували батьки спільно із Фондом розвитку навчального закладу, в рамках проекту «Сучасна освіта», яку реалізовує Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Дитячій радості немає меж, адже до дітлахів завітали незвичайні гості – клоуни. Інтелектуальні ігри, танці та різноманітні змагання – це далеко не весь перелік завдань, з якими на відмінно справилися вихованці дитсадка. Про це повідомили у прес-службі Фонду.

Завідуюча ДНЗ №32 Мирослава Шевчик розповідає, що навчально-виховні заходи у їхньому закладі відбуваються дуже часто. Проте сьогоднішній захід відрізняється від інших тим, що його організував батьківський фонд, спільно з Офісом розвитку кварталу. «Батьки використали гроші не з батьківського фонду, а залучені кошти, оскільки є два рахунки: один батьківський, а другий рахунок спонсорів», - каже завідуюча.
Фонд розвитку у навчальному закладі діє вже більше двох місяців. Відтоді на рахунок садочка почали надходити кошти від меценатів, а це не аби яка допомога для «батьківської кишені».

«Ті гроші ми будемо заощадливо використовувати. В першу чергу будемо радитися із завідуючою садочку, яка краще знає проблематику закладу», - каже голова Фонду розвитку ДНЗ №32 «Ромашка» Віталій Шнит.
Керівник Офісу розвитку кварталу на вулиці Кондзелевича, 30 Олена Оліферович розповідає, що батьки садочка №32 активно долучаються до різноманітних заходів. Вони дбають не лише про розваги та відпочинок, але й планують оновити ігрові майданчики та закупити тренажери в спортивну залу для діток.

На святі діти проявили свою кмітливість, вправно долали перешкоди та перемагали суперників. Позитивні емоції отримали і дорослі, і малі.

Батьки щасливі, що їхні діти активно розвиваються та кожного дня навчаються чомусь новому.
«Незважаючи на те, що наша дитина вже старша, я бачу в його очах спалах, він танцює, співає. Завдяки таким програмам дитинство наших дітей продовжується», - ділиться враженнями мама майбутнього першокласника Олена Пишнюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus